Πέμπτη 31 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
Διαδήλωση σήμερα στην πόλη της Ελευσίνας

Με αποφασιστικότητα οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Ελευσίνας συνεχίζουν τον απεργιακό αγώνα που ξεκίνησαν από τις 22 Γενάρη, ενώ για σήμερα το πρωί έχουν προγραμματίσει διαδήλωση στην πόλη της Ελευσίνας. Οι εργαζόμενοι στις 9.30 π. μ. θα βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο σημείο Μπλόκο της Ελευσίνας και από εκεί θα κάνουν πορεία στους δρόμους του κέντρου της πόλης. Τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση έχουν δηλώσει και οι εργαζόμενοι της «Χαλυβουργίας».

Οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Ελευσίνας με την απεργιακή τους μάχη διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους, καθώς ο επιχειρηματίας Ταβουλάρης στον οποίο έχει παραδοθεί το Ναυπηγείο, από τον Σεπτέμβρη του 2010 τους καταβάλλει έναντι, με τελευταίο αυτό που πήραν πριν ένα μήνα ύψους... 75 ευρώ.

Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων θα βρίσκονται οι 12 εργαζόμενοι και συνδικαλιστές, για να δικαστούν με ανυπόστατες κατηγορίες που βρέθηκαν να διώκονται, μετά την άγρια επίθεση που εξαπέλυσαν στις 4 Οκτώβρη οι δυνάμεις καταστολής με γκλοπ, χημικά, προσαγωγές και συλλήψεις σε βάρος της συγκέντρωσης των εργαζομένων των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά στο υπουργείο Αμυνας. Οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, επί δέκα μήνες, είναι αντιμέτωποι με το μέτρο της εκ περιτροπής εργασίας με μία μέρα δουλειά τη βδομάδα που έχει επιβάλει η εργοδοσία. Ολο αυτό το διάστημα είναι απλήρωτοι, ενώ το επαίσχυντο μέτρο θα παραμείνει σε εφαρμογή για άλλους τρεις μήνες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ