Τετάρτη 6 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
Συμπαραστέκεται σε διωκόμενο συνδικαλιστή

Την ποινικοποίηση των αγώνων που το τελευταίο διάστημα στέλνει αγωνιστές στα δικαστήρια με κατασκευασμένες κατηγορίες καταγγέλλει η Ενωση Γονέων Καισαριανής με αφορμή τη δίκη σήμερα του πρώην προέδρου του σωματείου Εργαζομένων του Δήμου.

Η Ενωση θυμίζει ότι στις 25/6/2010 η Σκοπευτική Εταιρεία παρουσία δικαστικού επιμελητή έβαζε λουκέτο στα σχολεία της Ηρ. Κωνσταντοπούλου, υλοποιώντας δικαστική απόφαση του 1995 και ενώ υπήρχαν στο συγκρότημα του 3ου - 6ου Δημοτικού Σχολείου μαθητές. Εκεί έφτασαν γονείς και φορείς της πόλης, ανάμεσα στους οποίους και ο τότε πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Δήμου, που διαμαρτυρήθηκαν για την πρακτική της Σκοπευτικής Εταιρείας.

Η Ενωση Γονέων προειδοποιούσε τότε και τώρα ότι «τα λουκέτα που μπήκαν στα σχολεία της Καισαριανής, δείχνουν ότι ο δημόσιος χαρακτήρας της εκπαίδευσης (κτήρια και λειτουργία) έχει μπει στο στόχαστρο της προσοχής διαφόρων συμφερόντων». Δηλώνει ότι η Ενωση και οι γονείς της Καισαριανής θα σταθούν στο πλάι του πρώην προέδρου των εργαζομένων του δήμου και ότι «δε θα αφήσουμε σε χλωρό κλαρί όλους αυτούς που εξυπηρετούν τα συμφέροντα και της Σκοπευτικής Εταιρείας σε βάρος των δικαιωμάτων μας και των παιδιών μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ