Τρίτη 12 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΑΒΑΛΑ
Παρέμβαση του ΠΑΜΕ για τη ΒΦΛ

Συγκεντρώνονται υπογραφές για να γίνει γενική συνέλευση αύριο

Σε μαζική εξόρμηση στο Εργοστάσιο Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας προχώρησαν χτες το πρωί οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και κάλεσαν τους εργαζόμενους να πάρουν στα χέρια τους την οργάνωση του αγώνα για να μην κλείσει το εργοστάσιο, να μη χαθούν δικαιώματα και για τη δημιουργία ενιαίου φορέα λιπασματοβιομηχανίας.

Στη διάρκεια της παρέμβασης στο εργοστάσιο, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ συγκέντρωσαν υπογραφές με άμεσο αίτημα να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση αύριο Τετάρτη ώστε να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για τις εξελίξεις, γύρω από τη λειτουργία του εργοστασίου.

Σημειώνουμε, ότι το εργοστάσιο της ΒΦΛ που τα τελευταία χρόνια πέρασε στα χέρια του ομίλου Λαυρεντιάδη, βρίσκεται αντιμέτωπο με την παύση της λειτουργίας του καθώς η ΔΕΠΑ αρνείται να συνεχίσει την τροφοδοσία του με φυσικό αέριο, λόγω των μεγάλων οφειλών που έχει η ΒΦΛ προς τη ΔΕΠΑ.

Με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Λιπασματοβιομηχανίας στην Καβάλα, καταγγέλλει το ΔΣ του Σωματείου της ΒΦΛ γιατί συνεχίζει να διαλέγει το δρόμο του διαλόγου και όχι το δρόμο των κινητοποιήσεων, ανέχεται την απλήρωτη δουλειά και ενώ οι εξελίξεις τρέχουν, δεν έχει ορίσει ακόμα Γενική Συνέλευση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ