Παρασκευή 30 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
μία εκδήλωση
  • Τη Δευτέρα (8μμ) στο Πολιτιστικό Κέντρο Ψυχικού (Δρόση και Δροσίνη, πλατεία Σολωμού), θα μιλήσει η καθηγήτρια Βυζαντινής Αρχαιολογίας, Νανώ Χατζηδάκη με θέμα: «Το πάθος του Χριστού σε εικόνες Κρητικών ζωγράφων». Είσοδος ελεύθερη.
  • Τη Δευτέρα (7μμ) στο αμφιθέατρο του ΥΠΠΟ οι Αθανάσιος Αλεξανδρίδης, Διαμάντη Αναγνωστοπούλου, Σάββας Μιχαήλ, θα μιλήσουν με θέμα: «Ανοίξτε τα παράθυρα, ανοίξτε τις ψυχές: Ψυχανάλυση και λογοτεχνία».
  • Σήμερα (9μμ) στο «Τριανόν» θα προβληθεί η ταινία «Εικόνες από την Ελλάδα του 20ού αιώνα». Η ταινία αποτελεί σύνθεση γνωστού και άγνωστου αρχειακού υλικού όπως αυτό καταγράφτηκε από το 1907 έως το 2000 από διάφορους οπερατέρ. Θα συνοδεύσουν ζωντανά, εκτός του συνθέτη, οι: Αννα Παρλαπάνου (φωνή) και Σ. Ανθης (τρομπέτα), σε πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Δ. Δεσύλλα.
  • «Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου» είναι το θέμα της διάλεξης που θα δώσει τη Δευτέρα (7.45μμ) η Σ. Γιαλουράκη στο Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων (3ης Σεπτεμβρίου 56).
  • Αύριο (8μμ) στην Ελληνική Εστία (Δωδώνης 6, Κολωνός) θα μιλήσει ο Ευάγγελος Μπεξής με θέμα: «Σικελία, η ιστορία του ελληνικού μεγαλείου της».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ