Πέμπτη 14 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ: Με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων, συνελήφθη προχτές στην Πάτρα από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ένας 42χρονος Ελληνας. Ο κατηγορούμενος, ελεύθερος επαγγελματίας, συνελήφθη μετά από καταγγελία που έγινε στο αρμόδιο τμήμα της ΕΛ.ΑΣ. Στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, στο σκληρό δίσκο του οποίου εντοπίστηκε αποθηκευμένο πλήθος αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε χτες ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθήνας με αφορμή δημοσίευμα απογευματινής εφημερίδας με τίτλο «Πεθαίνουν στην αναμονή για την Εντατική». Στο δημοσίευμα αναφερόταν ότι 30-40 ασθενείς βρίσκονται καθημερινά στην αναμονή για να εισαχθούν στην εντατική, με αποτέλεσμα κάποιοι να μη βρίσκουν κλίνη στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και να χάνουν τη ζωή τους.

ΣΩΟΙ βρέθηκαν χτες οι δύο άνδρες που αγνοούνταν από την περασμένη Τρίτη το πρωί, ύστερα από την επιχείρηση αναζήτησης που πραγματοποιήθηκε, κοντά στον ποταμό Σελινούντα, στην Αχαΐα. Τα καγιάκ στα οποία επέβαιναν οι τουρίστες ανατράπηκαν και τρία άτομα, γερμανικής υπηκοότητας, ηλικίας 29, 30 και 33 χρόνων, βρέθηκαν στα νερά του ποταμού, από τα οποία το ένα εντοπίστηκε προχτές το μεσημέρι στην περιοχή Κουνινά και τα άλλα δυο χτες το πρωί σε παράχθια περιοχή του ποταμού Σελινούντα πλησίον του χωριού Ανω Μαζαράκι. Ολοι οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Αιγίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ