Σάββατο 16 Φλεβάρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΚΟ - ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Γενική συνέλευση την Τετάρτη

Σε γενική συνέλευση προχωρά την Τετάρτη, 21 Φλεβάρη, στις 10 το πρωί στην αίθουσα των εμποροϋπαλλήλων (Αγ. Φιλοθέης 5β, πίσω από την Μητρόπολη), ο νεοσύστατος Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΚΟ - Τραπεζών, μετά και την έγκριση του καταστατικού του.

Τα θέματα της συνέλευσης αφορούν στο πρόγραμμα δράσης του συλλόγου το επόμενο διάστημα, ενώ θα εκλεγεί Εφορευτική Επιτροπή που θα διεξάγει τις εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων της διοίκησης (Διοικητικό Συμβούλιο, Κ.Ε.Ε., αντιπροσώπους για τη ΓΑΣ και την Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ). Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν από τις 27/2 έως και την 1/3 (Tετάρτη - Παρασκευή) στα γραφεία του συλλόγου (Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος Αθήνα), από τις 7 π.μ. μέχρι τις 7 μ.μ.

Ο Σύλλογος καλεί όλους τους συνταξιούχους από τις πρώην ΔΕΚΟ και Τράπεζες να γραφτούν μέλη και να πάρουν μέρος στη γενική συνέλευση και στις αρχαιρεσίες. «Να συσπειρωθούμε στον Π.Σ.Σ.Δ-Τ, να το δυναμώσουμε, να ενισχύσουμε τη δράση του, για να διεκδικήσουμε μαζί και μέσα από το ενωτικό, αγωνιστικό συνταξιουχικό κίνημα, που εκφράζεται από την Ομοσπονδία Συνταξιουχικών Οργανώσεων ΙΚΑ και το Συντονιστικό των Συνταξιουχικών Οργανώσεων, όλα όσα δικαιούμαστε και μας κλέβουν, όλα όσα μας ανήκουν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ