Τετάρτη 27 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΚΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Μαθητικό διήμερο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται αυτήν τη βδομάδα ο κύκλος εκδηλώσεων της Επιτροπής Φεστιβάλ του ΚΣ της ΚΝΕ, με θέμα τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Mε τίτλο «Ο πόλεμός τους σκοτώνει ό,τι άφησε όρθιο η ειρήνη τους», η Επιτροπή Φεστιβάλ διοργανώνει στις 2 και 3 Μάρτη μαθητικό διήμερο για την κρίση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106 και Αναπαύσεως).

Συναυλίες με μαθητικά συγκροτήματα, γκράφιτι, προβολές, παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, το οποίο έχει ως εξής:

Σάββατο 2 Μάρτη:

18.30 Συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα

20.00 Αφιέρωμα στην κρίση και τον πόλεμο

21.30 DJ Party

Κυριακή 3 Μάρτη:

18.30 Συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα

21.30 Ροκ συναυλία με τους KollektivA

Η πρόσβαση στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου γίνεται με μετρό: Αγ. Αντώνιος, με τα λεωφορεία 075 (Στάση Εκθεσιακό Κέντρο), Α13 (Στάση Θηβών), 703 (Στάση Τέρμα Περιστερίου), 892 (Στάση Εκθεσιακό Κέντρο), 748 (Στάση Θηβών) και με τα τρόλεϊ 12 και 25 (Στάση Θηβών).

Επίσης, στο πλαίσιο της δραστηριότητας της Επιτροπής Φεστιβάλ πραγματοποιούνται οι εξής εκδηλώσεις:

-- Την Παρασκευή 1 Μάρτη, στις 8.30 μ.μ. θα προβληθεί η ταινία «Αποκάλυψη Τώρα» του Φράνσις Φορντ Κόπολα στο «Στέκι Νεολαίας και Εργαζομένων» (Πατησίων 252, πλ. Κολιάτσου).

-- Το Σάββατο 2 Μάρτη, στις 7 μ μ. η θεατρική ομάδα της ΚΝΕ παρουσιάζει στο Δημαρχείο Γαλατσίου (Αρχιμήδου 2 και Ιπποκράτους) το έργο «Θάψτε τους Νεκρούς» του Ιρβινγκ Σόου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ