Τετάρτη 27 Φλεβάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΑΙΔΕΙΑ
Το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων

Eurokinissi

Ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας το πρόγραμμα των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων. Στις 15 Μάη λήγουν τα μαθήματα για τα Γενικά και Επαγγελματική Λύκεια και την Παρασκευή 17 Μάη ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και της Ομάδας Β' των ΕΠΑΛ, ενώ για τους υποψηφίους της Ομάδας Α' των ΕΠΑΛ οι εξετάσεις θα αρχίσουν την Τρίτη 21 Μάη.

Οι ενδοσχολικές απολυτήριες εξετάσεις για τα ΓΕΛ θα αρχίσουν τη Δευτέρα 3 Ιούνη και για τα ΕΠΑΛ θα αρχίσουν τη Δευτέρα 10 Ιούνη.

Το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΓΕΛ έχει ως εξής:

Παρασκευή 17 Μάη: Νεοελληνική Γλώσσα (Γενικής Παιδείας).

Δευτέρα 20 Μάη: Βιολογία, Φυσική, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Ιστορία (όλα Γενικής Παιδείας).

Τετάρτη 22 Μάη: Νεοελληνική Λογοτεχνία (Θεωρητικής Κατεύθυνσης), Φυσική (Θετικής Κατεύθυνσης και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης και των δύο κύκλων).

Παρασκευή 24 Μάη: Ιστορία (Θεωρητικής Κατεύθυνσης), Βιολογία (Θετικής Κατεύθυνσης), Χημεία - Βιοχημεία (Τεχνολογικής Κατεύθυνση, κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής), Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, Κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Δευτέρα 27 Μάη: Αρχαία Ελληνικά (Θεωρητικής Κατεύθυνσης), Μαθηματικά (Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης και των δύο κύκλων).

Τετάρτη 29 Μάη: Λατινικά (Θεωρητικής Κατεύθυνσης), Χημεία (Θετικής Κατεύθυνσης), Ηλεκτρολογία (Τεχνολογικής κατεύθυνσης, κύκλος τεχνολογίας και παραγωγής), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, κύκλος πληροφορικής και υπηρεσιών).

Παρασκευή 31 Μάη: Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Μάθημα Επιλογής όλων των Κατευθύνσεων).

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τις πανελλαδικές οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας: www.minedu.gov.gr


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ