Σάββατο 31 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ζόρια για τους πρωτοπόρους

Στο Αίγιο δοκιμάζεται το Αιγάλεω

Sportidea

Στο Αίγιο δοκιμάζεται το Αιγάλεω
Επικίνδυνες εξόδους από τις έδρες τους κάνουν σήμερα, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας, οι πρωτοπόροι Αιγάλεω και Ακράτητος. Η ομάδα του «Σίτι», μπορεί να βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως μια νίκη επί του Παναιγιάλειου, θα λήξει και τα όποια σενάρια θέλουν τους Αθηναίους να χάνουν την πρωτιά. Από την άλλη, το κλίμα που επικρατεί στο Αίγιο δεν είναι και το καλύτερο, κάνοντας έτσι τους γηπεδούχους να επιζητούν τους τρεις βαθμούς προκειμένου να αυξήσουν τις ελπίδες για παραμονή στην Κατηγορία.

Στην Κρήτη όμως, ο έτερος πρωτοπόρος, Ακράτητος, δοκιμάζεται στον Αγιο Νικόλαο. Οι παίκτες του Στάθη Σταθόπουλου θέλουν την επιτυχία που θα τους κρατήσει μακριά από τα... αδιάκριτα βλέμματα των διωκτών τους. Στην αντίπερα όχθη, οι Κρητικοί με τους βαθμούς της νίκης παραμένουν στη μέση του πίνακα και παράλληλα μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο τρίτος Απόλλωνας Καλαμαριάς υποδέχεται τον ουραγό Πανελευσινιακό και θεωρητικά θα έχει ένα ήσυχο απόγευμα διατηρώντας τον κοντά στην κορυφή. Δύσκολο έργο όμως αναμένεται να έχει η Προοδευτική, καθώς αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου στον Κορυδαλλό, σε έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών. Οι «βυσσινί» έχουν μείνει πίσω στο κυνήγι των δύο πρώτων θέσεων και για το λόγο αυτό, θα διεκδικήσουν τη νίκη με στόχο το... θαύμα. Από την άλλη, η αναγέννηση του συλλόγου από το Βόλο έχει φέρει μια ευφορία στους παίκτες αλλά και τους φιλάθλους, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι η προσπάθεια σταματάει εδώ.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν ως εξής: Καβάλα - Καλλιθέα, Απόλλων Αθηνών - Πανσερραϊκός, Ναυπακτιακός Αστέρας - Λάρισα και Τρίκαλα - Παναιτωλικός.

Παράλληλα με την Α' σήμερα ανοίγει η αυλαία της Β' Κατηγορίας. Το τρίτο Λεωνίδιο υποδέχεται στην έδρα του τον ουραγό Ιάλυσο και αναμένεται να μην αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα στην κατάκτηση της νίκης. Τέλος, η Χαλκηδόνα φιλοξενεί στη Νεάπολη τον Αχαρναϊκό, σε ένα παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό για τους γηπεδούχους, προκειμένου να κρατήσουν επαφή με τους πρώτους.

Ολοι οι αγώνες θα αρχίσουν στις 16.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ