Σάββατο 9 Μάρτη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Σε διεθνή ύδατα...

Σε ευρωπαϊκές... περιπέτειες μπλέκουν σήμερα Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός μετέχοντας στην προημιτελική φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ

Icon

Σε ευρωπαϊκές... περιπέτειες μπλέκουν σήμερα Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός μετέχοντας στην προημιτελική φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ
Σε διεθνή νερά... ταξιδεύουν σήμερα Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός που αγωνίζονται στα πρώτα παιχνίδια για τη φάση των 16 του Champions League κόντρα σε Μαρσέιγ (20.15, OTE ΤV) και Σπαρτάκ Βόλγκογκραντ (19.15, ΝΟVASPORTS 4) αντίστοιχα. Οι δυο ελληνικές ομάδες αγωνιζόμενες στις έδρες τους έχουν ως στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αποκτώντας το πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς.

Στο κλειστό κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης ο ΝΟΒ θεωρείται το φαβορί απέναντι στη γαλλική ομάδα και αυτό θα προσπαθήσει να αποδείξει σήμερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βέβαια, μπορεί στη θεωρία η ελληνική ομάδα να έχει τον πρώτο λόγο, ο τεχνικός της όμως Τεό Λοράντος ζήτησε προσοχή από τους παίκτες του για να αποφύγουν τα στραβοπατήματα.

Στο άλλο παιχνίδι, με όπλο την καλή άμυνα οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τα ατού της ισχυρής ρωσικής ομάδας προκειμένου να πάρουν όσο το δυνατό μεγαλύτερο αβαντάζ για το δύσκολο έργο της ρεβάνς.

  • Το πρώτο βήμα, για τη συμμετοχή στο φετινό Final Four του Τσάμπιονς Καπ, θέλουν να κάνουν ΝΟ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακός που ρίχνονται στη μάχη των προημιτελικών της διοργάνωσης. Η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει στη Γαλλία τη Νανσί (20.30, ώρα Ελλάδος) έχοντας το ρόλο του φαβορί της αναμέτρησης. Αντίθετα πιο δύσκολο έργο έχει ο Ολυμπιακός υποδεχόμενος στον Πειραιά την Εγκερ (17.30, ΝOVA).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ