Τρίτη 12 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ

Αύριο Τετάρτη, 13 του Μάρτη, ενάντια στις αυξήσεις των τιμολογίων

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ διοργανώνει αύριο η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ) στο πλαίσιο του άμεσου προγραμματισμού δράσης που έχει καταρτίσει.

Απευθυνόμενη στους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους, αυτοκινητιστές, η Ομοσπονδία σημειώνει στο κάλεσμά της: «Η Ομοσπονδία μας, καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων την Τετάρτη 13 Μάρτη και ώρα 9 το πρωί στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ (Αριστείδου 5-7), για να πραγματοποιήσουμε μαζική παράσταση και να απαιτήσουμε να πάρει πίσω η κυβέρνηση όλες τις αυξήσεις στα τιμολόγια οικιακής χρήσης όπως και στα μικρομάγαζα.

  • Να καταργηθούν όλα τα χαράτσια στις ηλεκτροδοτούμενες επιφάνειες (σπίτια, μαγαζιά κ.λπ.)
  • Να σταματήσουν άμεσα τις διακοπές ρεύματος σε σπίτια μαγαζιά και βιοτέχνες.
  • Να μειωθεί δραστικά η τιμή του ρεύματος για τα λαϊκά στρώματα, στα οποία ανήκουν και οι μικροί και αυτοαπασχολούμενοι ΕΒΕ.

Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα.

Η μαζική μας παράσταση, θα συμβάλει στην προώθηση των αιτημάτων μας, θα ανοίξει πιο πλατιά τη συζήτηση στα ΔΣ των Σωματείων, θα δυναμώσει το διεκδικητικό κίνημα, ώστε σε συνεργασία με την εργατική τάξη και το ΠΑΜΕ να επιτύχουμε την κατάκτηση των παραπάνω αιτημάτων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ