Πέμπτη 21 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Τίτλοι τέλους για Οουεν

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν, ανακοίνωσε μέσω Τwitter o Mάικλ Οουεν. «Ανακοινώνω την πρόθεσή μου να αποχωρήσω με τεράστια υπερηφάνεια. Ημουν πολύ τυχερός που έκανα αυτό το ταξίδι, το οποίο θα μπορούσα μόνο να έχω ονειρευτεί» έγραψε μεταξύ άλλων ο Αγγλος ποδοσφαιριστής. Με αυτόν τον τρόπο θα ολοκληρωθεί μία μεγάλη ποδοσφαιρική διαδρομή από πλευράς Οουεν, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα των Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Νιούκαστλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Στόουκ (220 γκολ συνολικά), ενώ μετράει και 40 τέρματα σε 89 συμμετοχές του με τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας (4ος σκόρερ στην ιστορία των «λιονταριών»).

  • Ευχάριστα νέα για την Μπαρτσελόνα, καθώς η ημέρα της επιστροφή του Τίτο Βιλανόβα στους «μπλαουγκράνα» πλησιάζει και λέγεται πως είναι η 25η Μάρτη. Με αυτό το δεδομένο, η καταλανική ομάδα θα αντιμετωπίσει με τον προπονητή της την Παρί Σεν Ζερμέν στους «8» του Champions League. Ο Βιλανόβα βρίσκεται εδώ και δυο μήνες στη Νέα Υόρκη, όπου ακολουθεί θεραπεία μετά την εγχείρηση για αφαίρεση όγκου στην παρωτίδα που είχε υποβληθεί το Δεκέμβρη.
  • Στις 6 Δεκέμβρη 2013 (στη 1 μ.μ. ώρα Βραζιλίας) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της τελικής φάσης του Μουντιάλ του 2014, όπως ανακοίνωσε η FIFA μετά τη συνάντηση του Σεπ Μπλάτερ με την οργανωτική επιτροπή.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ