Πέμπτη 21 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Αντίο Γκαρσία με αιχμές

Παρά την εκατέρωθεν έκφραση αγάπης και σεβασμού, οι δρόμοι ΠΑΟΚ και Πάμπλο Γκαρσία (και τυπικά) χώρισαν χτες, με υπονοούμενα, μπηχτές και επίρριψη της ευθύνης στην άλλη πλευρά.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, μεταξύ άλλων, εκφράζει τη «μεγάλη της λύπη», μιλάει για «φυσικό ηγέτη της ομάδας», στον οποίο «ανήκει μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία του Συλλόγου». Ο οποίος όμως αποχωρεί «για δικούς του λόγους» και αφήνει «πικρή γεύση» που φεύγει «σε μια εποχή που η ομάδα χρειάζεται όλους τους ποδοσφαιριστές της προκειμένου να διεκδικήσει με όσο το δυνατόν περισσότερες ελπίδες την επίτευξη των στόχων της».

Από την πλευρά του ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής κατηγόρησε πάντως την ΠΑΕ και τα στελέχη της ότι «ποτέ δεν ήταν ειλικρινείς μαζί μου». Και πρόσθεσε πως «ποτέ δεν απαίτησα να παίξω. Δεν μου είπαν ποτέ, Γκαρσία, να βρούμε μία ομάδα για το μέλλον σου, ή δεν σε θέλουμε πια. Ηταν δύσκολο να είχα ένα παιχνίδι αποχαιρετισμού; Το είχα πει, όταν δεν με θέλετε πείτε το μου και θα φύγω». Ο Γκαρσία εξέφρασε την απορία του γιατί δεν έπαιζε τον τελευταίο καιρό.

Πάντως, το τεταμένο κλίμα στις σχέσεις Γκαρσία - ΠΑΟΚ είχε και αντίκτυπο καθώς μερίδα οπαδών επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της Μεσημβρίας και αποδοκίμασε για μια ακόμη φορά τον προπονητή της ομάδας, Γ. Δώνη, τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για το όλο θέμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ