Σάββατο 23 Μάρτη 2013 - Κυριακή 24 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφορές στο ΚΚΕ

-- Η Λέσχη Φίλων ΚΚΕ Ουγγαρίας για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ προσφέρει το ποσό των 1.090 ευρώ.

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Σεπολίων, Βιομηχανικής Ζώνης Κολωνού και Κολωνού και φίλοι του Κόμματος προσφέρουν στο ΚΚΕ 350 ευρώ, ως συμπαράσταση στους συντρόφους μας Ελένη Καλλιανιώτη και Χρήστο Σελάμη για την πρόσφατη απώλεια των γονιών τους.

-- Ο Τάσος Βλασίδης, στη μνήμη του πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο, προσφέρει στο ΚΚΕ, προς τιμήν του 19ου Συνεδρίου, 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Λούντβιγκσμπουργκ.

-- Ο παλαίμαχος σύντροφος Μπαλαρούτσος Κλέαρχος από τη Νεάπολη Θεσ/νίκης, όλη μου τη ζωή και μέχρι σήμερα στα 102 μου χρόνια, παλεύω για την απελευθέρωση της εργατικής τάξης από την εκμετάλλευση και την καταπίεση. Για το 19ο Συνέδριο προσφέρω 100 ευρώ στο τιμημένο Κόμμα μας, το ΚΚΕ.

-- Φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ Τορόντο Καναδά κάνουν την παρακάτω προσφορά στο Κόμμα:

Σύντροφοι,

Κάποτε πρέπει να σταθούμε ο ένας πλάι στον άλλο. Κάποτε πρέπει να τους κλείσουμε το δρόμο. Κάποτε πρέπει να σπάσουν τα μούτρα τους πάνω στο βράχο της αλληλεγγύης μας. Να τους δείξουμε με πράξεις πως δεν ανεχόμαστε τη σφαγή των εργαζομένων. Το κάποτε είναι τώρα! Η αλληλεγγύη μας είναι η έμπρακτη αλληλοβοήθεια. Για τους εργάτες του Μετρό. Για τους ναυτεργάτες. Για όλους τους αργάτες, για τους αγρότες στα μπλόκα. Η αλληλεγγύη μας είναι το προσκύνημα εμπιστοσύνης στο τιμημένο Κου Κου Ε. Το συναίσθημα υποχρεώσεων στους νέους αγώνες που έρχονται και την κλιμάκωση της ταξικής πάλης.

Ως απάντηση στον κλιμακούμενο αυταρχισμό της κυβέρνησης, εμείς οι φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ από το Τορόντο Καναδά, συμβάλλουμε οικονομικά για να συνεχίσει το κόμμα μας τους αγώνες που ευεργετούν όλους τους εργαζόμενους, με 1.550 δολάρια Καναδά συνολικά. Ειδικότερα προσφέρουμε τα ακόλουθα ποσά:

Σταύρος Πάχης 75 δολάρια, Βασιλεία Παχή 75, Αντώνης Φούντος 500, LOIS NIELD 100, Χαρίτος Παναγιώτης 110, Λάκης Παπαδόπουλος 100, Κώστας Γιαννάδης 100, Γιάννης Κωνσταντινίδης και Βούλα 100, Α.Μ. 100, Παύλος Κατσέτος 100, Βαρβάρα Διακοπούλου 40, Ιωάννης Αντωνόπουλος 100, Κώστας Παπαγεωργίου 50.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ