Τετάρτη 27 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΡΗΤΗ
Κατέρρευσε πυλώνας φωτισμού στο γήπεδο του ΟΦΗ

Θετικές συγκυρίες συνέβαλαν ώστε η πτώση πυλώνα (!) στο γήπεδο του ΟΦΗ, να έχει μόνο υλικές ζημιές. Το πρωί της Δευτέρας, από τους ισχυρούς ανέμους, διαβρωμένος, πυλώνας φωτισμού (έξω από τη Θύρα 6) ξεκόλλησε από τη βάση του και έπεσε πάνω σε τέσσερα αυτοκίνητα και ένα σπίτι. Να σημειώσουμε πως στην οδό Ισαύρων γίνεται λαϊκή αγορά κάθε Δευτέρα, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της αργίας.

Σύμφωνα με τον γγ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Γ. Δεικτάκη, από τον Οκτώβρη του 2012 η Περιφέρεια είχε κάνει αίτημα ανάκλησης λειτουργίας του γηπέδου κρίνοντάς το ως ακατάλληλο αλλά κανένας δεν ασχολήθηκε (!). Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΟΦΗ, Αν. Μανουσάκης, αποκάλυψε (ρ/σ «Sentra 103,3») πως «η τελευταία σοβαρή συντήρηση έγινε στη διάρκεια του 2004 πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες»!...

Από την πλευρά της η Super League, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως «δε θα γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος και η κολυμβήθρα του Σιλωάμ, ώστε να επιρρίπτονται σε εκείνην ευθύνες τρίτων, ειδικά σε θέματα που αφορούν στην ασφάλεια των θεατών και των ποδοσφαιριστών, καθώς την αρμοδιότητα, άρα και την ευθύνη έχουν άλλοι εκ του νόμου προκαθορισμένοι φορείς». Επίσης περιμένει ενημέρωση για την ισχύ ή όχι της άδειας λειτουργίας του γηπέδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ