Τρίτη 2 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ξέσπασε χτες το μεσημέρι στη θέση Κουμουστά Λακωνίας και στη συνέχεια επεκτάθηκε προς τις παρυφές του Ταΰγετου, όπου μέχρι αργά το βράδυ έκαιγε σε πευκόφυτη περιοχή. Παρά το γεγονός πως στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής η πυρκαγιά εξαπλώθηκε σε δύσβατα σημεία προς τις παρυφές του Ταΰγετου και σε συνδυασμό με τους σχετικά ισχυρούς ανέμους που έπνεαν μέχρι το απόγευμα στάθηκε αδύνατο να ελεγχθεί.

ΤΡΑΓΙΚΟ θάνατο βρήκε χτες άνδρας 50 χρόνων, ο οποίος, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έπεσε στις γραμμές του «μετρό» στο σταθμό «Αμπελόκηποι». Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Επί τόπου έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του, ωστόσο ο 50χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τις γραμμές.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ενός μηνός, βγαίνει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ο σπουδαστής του ΤΕΙ Λάρισας, ο 23χρονος Λ. Κλήμης, που διασώθηκε από την τραγωδία με το μαγκάλι, η οποία στοίχισε τη ζωή σε δύο συναδέλφους του. Ο σπουδαστής έχει πλέον φυσιολογική επαφή με το περιβάλλον και παρουσιάζει ήπια τετραπάρεση με μυοπάθεια.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ πυροβολισμών μεταξύ αγνώστων σημειώθηκε λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ της Κυριακής στα Εξάρχεια. Στη διάρκεια της ανταλλαγής των πυρών, μία από τις σφαίρες διαπέρασε το παρμπρίζ ενός ΙΧ, η οδηγός του οποίου μόλις είχε βγει από το όχημα. Η σφαίρα, αφού διαπέρασε το παρμπρίζ, καρφώθηκε τελικά στο ρολό ενός καταστήματος.

ΠΕΝΗΝΤΑ τουφέκια τύπου G3A3, αντίστοιχα με αυτά που χρησιμοποιούνται στο Στρατό, παραδόθηκαν προχτές, μαζί με τα απαραίτητα πυρομαχικά, στο υπουργείο Δικαιοσύνης από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., για την ενίσχυση της εξωτερικής φρουράς των φυλακών.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Tο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου καταδίκασε έναν άνδρα για απάτη σε βάρος του ΙΚΑ, καθώς «ιδιοποιήθηκε» τη σύνταξη της νεκρής μητέρας του (δε δήλωσε το θάνατό της) από τον Απρίλη 2011 μέχρι και τον Ιούνη.

ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ είναι σύμφωνα με την Αστυνομία οι δράστες της δολοφονίας ενός 27χρονου Ρουμάνου, που έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στον Αγ. Παντελεήμονα. Οπως προέκυψε από την έρευνα, το θύμα διαπληκτίστηκε με τους δύο κατηγορούμενους (ηλικίας 31 και 41 ετών υπηκόους Ρουμανίας) στη συμβολή των οδών Αλκαμένους και Παρασίου και οι τελευταίοι τον τραυμάτισαν θανάσιμα μαχαιρώνοντάς τον στο θώρακα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ