Τρίτη 2 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
Πρεμιέρα προημιτελικών στο Τσάμπιονς Λιγκ

Με τα βλέμματα να συγκεντρώνονται σε Μόναχο και Παρίσι ανοίγει σήμερα η αυλαία της προημιτελικής φάσης στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη διεξαγωγή των πρώτων παιχνιδιών. Στους σημερινούς δύο αγώνες η Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχθεί τη Γιουβέντους (Novasports 2), ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν την Μπαρτσελόνα (Novasports 1).

  • Την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας πανηγυρίζει η Τσέλσι, η οποία στον επαναληπτικό προημιτελικό νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0 και πλέον την περιμένει η έτερη ομάδα του Μάντσεστερ, η Σίτι. Σκόρερ για τους «μπλε» ήταν ο Ντεμπά Μπα στο 49', ενώ αν και το παιχνίδι ήταν μέτριο και οι δυο ομάδες έχασαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες.
  • Μπορεί η Μπαρτσελόνα να σκόνταψε κόντρα στην Θέλτα (2-2) εντούτοις αυτό δεν εμπόδισε τον Μέσι να καταρρίψει ακόμα ένα ρεκόρ αφού σκοράροντας στο 88' έφθασε τις 19 συνεχόμενες φορές που βλέπει δίχτυα, κάτι που στο παρελθόν στην Ισπανία το είχε καταφέρει ο Βραζιλιάνος Μπεμπέτο.
  • Στο στόχαστρο της UEFA ως ύποπτος για παράνομο στοιχηματισμό μπήκε ο αγώνας για το κυπριακό πρωτάθλημα μεταξύ της Αλκής και του Εθνικού που έληξε με νίκη της πρώτης με το εκπληκτικό 6-5.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ