Τρίτη 9 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
Χαιρετίζει το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ

Από τον Σύνδεσμο Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Μελβούρνης και Βικτώριας Αυστραλίας, πήραμε το παρακάτω μήνυμα για το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ:

«Εμείς οι ξενιτεμένοι αγωνιστές και παιδιά των αγωνιστών της ένδοξης ΕΑΜικής Εθνικής μας Αντίστασης που μένουμε στη Μελβούρνη Αυστραλίας, χαιρετίζουμε με υπερηφάνεια το 19ο Συνέδριο του Κόμματός μας, του ΚΚΕ. Θέλουμε, και ελπίζουμε το Κόμμα μας να βγει πιο ισχυρό, ενωμένο και δυναμικό από αυτό το Συνέδριο γιατί μόνο μ' ένα ενωμένο και ισχυρό ΚΚΕ θα μπορέσουν τ' αδέλφια μας στην Ελλάδα να παλέψουν τη λαίλαπα του ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού.

Θέλουμε ένα ισχυρό ΚΚΕ γιατί κι εμείς, οι απόδημοι Ελληνες, στηρίζουμε πολλές ελπίδες σε ισχυρά Κομμουνιστικά Κόμματα για τη λύτρωση της εργατικής τάξης, που ο παγκόσμιος ιμπεριαλισμός προσπαθεί να της αφαιρέσει κάθε κεκτημένο δικαίωμα πολλών αγώνων. Ο ελληνικός λαός δεν έχει παρά να ενθαρρυνθεί, έχοντας ένα ισχυρό ΚΚΕ που ν' αγωνίζεται για τα συμφέροντά του. Εμείς ευχόμαστε να πάνε όλα καλά για να αισθανόμαστε κι εμείς εδώ στην αλλοδαπή υπερήφανοι για το Κόμμα μας το ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ