Τρίτη 16 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΜΕΤΑΛΛΟ: Με 24ωρη απεργία σήμερα και απεργιακή συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στο Αγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις μετάλλου στη Βόρεια Ελλάδα, συνεχίζουν τον αγώνα τους για την υπεράσπιση των Συλλογικών Συμβάσεων και για ουσιαστικά μέτρα προστασίας των ανέργων Μεταλλεργατών και των οικογενειών τους, ενάντια στις μειώσεις μισθών και την αλλαγή εργασιακών σχέσεων, ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις και το κλείσιμο εργοστασίων.

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ: Με 24ωρη απεργία αύριο Τετάρτη και απεργιακή συγκέντρωση στο κέντρο της Βέροιας, συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης». Διεκδικούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων 2 μηνών που τους οφείλει η εργοδοσία και την ανάκληση των απολύσεων που πραγματοποίησε η επιχείρηση τους τελευταίους μήνες.

ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Εκδήλωση συζήτηση με θέμα «Εξελίξεις στον κλάδο Επισιτισμού - Τουρισμού, "σχέδιο δράσης" για τη νεολαία (πρακτική άσκηση) και όλα τα επίκαιρα θέματα που μας απασχολούν», διοργανώνει το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής στις 18/4 στις 9 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ: Σύσκεψη με εργαζόμενους της επιχείρησης Isomat προγραμματίζει το Συνδικάτο Χημικής Βιομηχανίας την Παρασκευή 19/4 στις 4 μ.μ., στον Αγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης.

ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ: Σε σύσκεψη με τους εργαζόμενους οικοδόμους στους αρχαιολογικούς χώρους προχωρά το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, σήμερα Τρίτη, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του Συνδικάτου (Βερανζέρου 1, 2ος όροφος). Θέμα της σύσκεψης θα είναι η εφαρμογή της κλαδικής ΣΣΕ των Οικοδόμων στα έργα ανασκαφών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ