Τετάρτη 17 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ που είχε ανάψει για να ζεσταθεί έχασε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τη ζωή της μία 85χρονη στο Πέρα Χωριό της Λιβαδειάς, χτες το μεσημέρι. Η πυρκαγιά που προκλήθηκε απανθράκωσε την άτυχη γυναίκα και κατέστρεψε το σπίτι στο οποίο έμενε. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σπίτι, έσβησαν την πυρκαγιά και έβγαλαν τη σορό της ηλικιωμένης γυναίκας.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ τελικά, χτες τα ξημερώματα, στην περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, ο 32χρονος Ελληνας κρατούμενος που απέδρασε προχτές από το Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», όπου είχε μεταφερθεί συνοδεία αστυνομικών. Ο 32χρονος ζήτησε από τους δύο αστυνομικούς που τον φρουρούσαν να πάει στην τουαλέτα και από εκεί, πηδώντας από το παράθυρο, βρέθηκε στο δρόμο και διέφυγε με ταξί. Η σύλληψή του φέρεται να έγινε έξω από το σπίτι συγγενικού του προσώπου. Σημειώνεται πως για την απόδραση είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα ένας αρχιφύλακας και παράλληλα έχει διαταχθεί Ενορκη Διοικητική Εξέταση. Επίσης, συνελήφθη λίγο πριν τις 9, χτες το βράδυ, στην περιοχή Ανθήλη Φθιώτιδας, ένας 22χρονος, ο οποίος κατόρθωσε να ξεφύγει από τη συνοδεία 2 αστυνομικών την ώρα που τον πήγαιναν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης του νομού.

ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ φέρεται να ήταν οι δράστες της δολοφονίας ενός 33χρονου που είχε σημειωθεί στις φυλακές Κορυδαλλού το πρωί της 31ης Γενάρη. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., κατηγορούμενοι για την υπόθεση είναι δύο Αλβανοί κρατούμενοι, ηλικίας 37 και 26 ετών, και ένας 29χρονος Ελληνας, ο οποίος είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα. Σημειώνεται πως μία μέρα πριν δολοφονηθεί, ο 33χρονος είχε μεταφερθεί από τις φυλακές Λάρισας σε αυτές του Κορυδαλλού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ