Πέμπτη 25 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΛΑΡΙΣΑ
Συγκέντρωση για τον υποσιτισμό μαθητών

Το πρόβλημα του υποσιτισμού μαθητών που απλώνεται και στη Λάρισα, όπως σε όλη τη χώρα, συζητήθηκε στη συγκέντρωση που οργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων που λειτουργούν στις συνοικίες «Ιπποκράτη» και «Αλκαζάρ», η οποία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του 14ου Δημοτικού Σχολείου.

Μιλώντας στη συγκέντρωση ο Ζήσης Γκαραλιάκος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Λάρισας, υπογράμμισε ότι η αντιμετώπιση του προβλήματος του υποσιτισμού στα σχολεία πρέπει να γίνει υπόθεση της πάλης του λαϊκού κινήματος και το κακό να χτυπηθεί στη ρίζα του, που είναι το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα, το οποίο αυξάνει τη φτώχεια των πολλών για ν' αυγαταίνει ο πλούτος των λίγων.

Στο «φούντωμα» του προβλήματος στη Λάρισα και στην ανάγκη να ληφθούν μέτρα για την αντιμετώπισή του αναφέρθηκαν στις παρεμβάσεις τους εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων, ενώ διευθυντές σχολείων στάθηκαν στις επιπτώσεις που το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει στην πνευματική ανάπτυξη του μαθητή, αλλά και στην κοινωνία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ