Σάββατο 4 Μάη 2013 - Κυριακή 5 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΤΣΙΟΓΚΑΣ
φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΛΑΤΣΗ, προς τιμήν του 19ου Συνεδρίου του Κόμματος, προσφέρω, μέσω της ΚΟΒ Κολιάτσου του ΚΚΕ, 500 ευρώ.

Η συντρόφισσά του,

Ευσταθία Χαλάτση

***

φωτό 1

Με τη συμπλήρωση του ενός χρόνου που έφυγε από τη ζωή η ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ ΣΑΡΑΝΤΟΥ (6/5/12), η κόρη της Χαρίκλεια, προσφέρει 50 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αργυρούπολης, και 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη». Η Ε. Σαράντου, «έφυγε» πλήρης ημερών. Ηταν αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης, καταγόταν από το χωριό Κάπη της Λέσβου και στα δύσκολα χρόνια της ταξικής σύγκρουσης του Εμφύλιου πρόσφερε πολύτιμες βοηθητικές υπηρεσίες στο Δημοκρατικό Στρατό Λέσβου.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας πατέρα και παππού ΒΑΣΣΟΥ ΣΑΟΥΛΙΔΗ που πίστευε και πάλεψε για τα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του.

Προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Προσοτσάνης (Δράμα) 70 ευρώ προς τιμήν του 19ου Συνεδρίου.

Τα παιδιά και τα εγγόνια

***

φωτό

Στη μνήμη του πατέρα μας και συντρόφου, ΤΑΚΗ ΤΣΙΟΓΚΑ, την δική μας μέρα, την πρώτη του Μάη, μέρα που συνεχίζει να φλογίζει τις καρδιές και το μυαλό εκατομμυρίων εργαζομένων στον αγώνα τους για να σπάσουν τα δεσμά της καταπίεσης, της εκμετάλλευσης, για την δημιουργία μιας άλλης, ανώτερης κοινωνίας χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, προσφέρουμε στην εφημερίδα του Κόμματός μας, το κόμμα της εργατικής τάξης, το ΚΚΕ, 40 ευρώ, το μεροκάματο μας. Χρέος στη ζωή, όρκος μας στον Τάκη, νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη.

Δώρα, Βασίλης

* Επίσης, στη μνήμη του συντρόφου Τάκη Τσιόγκα για την τιμημένη με το αίμα της εργατιάς πρωτομαγιάτικη απεργία, προσφέρουμε στο «Ριζοσπάστη», την εφημερίδα του ΚΚΕ, 20 ευρώ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΑΤΣΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΑΤΣΗΣ
Σύντροφοι του Τάκη.


ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ ΣΑΡΑΝΤΟΥ
ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ ΣΑΡΑΝΤΟΥ

ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ ΒΑΣΟΣ
ΣΑΟΥΛΙΔΗΣ ΒΑΣΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ