Σάββατο 7 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Κόντρες... πρωτοπόρων

Σε Περιστέρι και Κορυδαλλό είναι στραμμένα τα βλέμματα των φιλάθλων της Α' Κατηγορίας, καθώς για την 25η αγωνιστική, οι τέσσερις πρωτοπόροι «συγκρούονται» για... δυο θέσεις στον «ήλιο».

Στο Περιστέρι, το Αιγάλεω υποδέχεται τον Ακράτητο. Οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας, θέλουν τη νίκη για το γόητρο και φυσικά να ξεκαθαρίσουν το θέμα ανόδου στην Εθνική Κατηγορία. Οι γηπεδούχοι, αν φύγουν νικητές, έχουν εξασφαλίσει και τυπικά τον τίτλο, ενώ οι παίκτες του Στάθη Σταθόπουλου θα επιδιώξουν τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν στη δεύτερη θέση και μάλιστα με μεγαλύτερη διαφορά από τους υπόλοιπους.

Στον Κορυδαλλό, η Προοδευτική, που έχει χάσει αρκετό έδαφος φέτος, υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Οι δύο «μονομάχοι», ελπίζουν σε ήττα της ομάδας των Ανω Λιοσίων, έτσι ώστε να μείνουν στο κυνήγι της προνομιούχας δεύτερης θέσης. Το αβαντάζ έχουν οι γηπεδούχοι λόγω έδρας, όμως δύσκολα οι Θεσσαλονικείς θα παραδοθούν αμαχητί. Οι υπόλοιποι αγώνες έχουν ως εξής: Καλλιθέα - Παναιγιάλειος, Πανσερραϊκός - Αγιος Νικόλαος, Λάρισα - Καβάλα, Πανελευσινιακός - Ναυπακτιακός Αστέρας, Ολυμπιακός Βόλου - Τρίκαλα.

Αύριο, στον αγώνα που ρίχνει την αυλαία της 25ης αγωνιστικής ο Παναιτωλικός φιλοξενεί στο Αγρίνιο τον Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι, έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη για να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στην πρώτη τετράδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις για την άσχημη φετινή εμφάνιση. Ολοι οι αγώνες διεξάγονται στις 17:30.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ