Κυριακή 12 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες Επιτροπών Ειρήνης

-- Παγκρήτια κινητοποίηση διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης της Κρήτης, την Κυριακή 19 Μάη, στην ΑμερικανοΝΑΤΟική βάση στη Σούδα, με προσυγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στην πλ. Δημοτικής Αγοράς Χανίων. Η φετινή κινητοποίηση είναι αφιερωμένη στα 50 χρόνια από τη δολοφονία, από το παρακράτος, του βουλευτή και πρώτου Μαραθωνοδρόμου Γρ. Λαμπράκη.

-- Πορεία Ειρήνης αφιερωμένη στα 50 χρόνια από τη δολοφονία του Γρ. Λαμπράκη διοργανώνει την Παρασκευή 17 Μάη η Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας. Η φετινή Πορεία θα ξεκινήσει από το Μεζούρλο και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία, με στάση στην 1η Στρατιά, όπου θα επιδοθεί ψήφισμα. Επίσης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεών της, η ΕΕΔΥΕ συνδιοργανώνει με τον Ελληνοκουβανικό Σύνδεσμο Φιλίας και το Εργατικό Κέντρο Λάρισας εκδήλωση για την Κούβα, την Παρασκευή, 24 Μάη, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Λαμπρούλη, στο «Φρούριο».

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας διοργανώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις: Την Πέμπτη 16 Μάη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα της Λαϊκής Βιβλιοθήκης, σε συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Γυναικών Ν. Καρδίτσας, παρουσίαση του βιβλίου της Δήμητρας Πέτρουλα, με τίτλο: «Που' ναι η μάνα σου μωρή;». Την Παρασκευή 17 Μάη, πορεία ειρήνης.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Γούβας διοργανώνει εκδήλωση - αφιέρωμα για την Ειρήνη, με αφορμή τα 50 χρόνια από τη δολοφονία του Γρ. Λαμπράκη, την Τετάρτη 15 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Πλυτά. Η εκδήλωση περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς από το συγκρότημα του Δήμου Αρτέμιδας, το θεατρικό μονόπρακτο του Γ. Σκούρτη «Ο μετανάστης», κεντρική ομιλία και μουσικό πρόγραμμα. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφικού υλικού.

-- Εκδήλωση για τη συμπλήρωση 68 χρόνων από τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη διοργανώνουν στον Κορυδαλλό, στις 15 Μάη, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Ασύλου (Γρηγορίου Λαμπράκη απέναντι από το Δημαρχείο), η Επιτροπή Ειρήνης, το παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ