Πέμπτη 23 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΛΕΪ ΟΦ A1
Διαφορετικό πρώτο βήμα για «αιωνίους»

Aπό διαφορετικά μονοπάτια πραγματοποίησαν χτες οι δυο «αιώνιοι» Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός το πρώτο βήμα από τα δυο που χρειάζονται για να προκριθούν στα ημιτελικά της Α1, αφού δείχνοντας εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα επικράτησαν στο ΣΕΦ του Απόλλωνα Πάτρας με 77-73 και στο ΟΑΚΑ του Ικαρου Καλλιθέας με 88-57 αντίστοιχα για την Α' φάση των πλέι οφ.

Στο Φάληρο ο Ολυμπιακός τα... χρειάστηκε μέχρι να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου Απόλλωνα που του δημιούργησε αρκετά προβλήματα και έκανε δύσκολη τη ζωή των παικτών του Γ. Μπαρτζώκα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι μόλις στο τελευταίο 5λεπτο, με τον Χάιντς να σημειώνει 5 διαδοχικούς πόντους, κατάφεραν να επιβάλλουν το ρυθμό τους και να χτίσουν μια διαφορά ασφαλείας που τους οδήγησε στη νίκη.

Αντίθετα στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Ικαρο και με το νέο απόκτημα της ομάδας Αμερικανό Αρ Τι Γκούιν να πραγματοποιεί θετικό ντεμπούτο (12π) αλλά και τον δεύτερο νεοαποκτηθέντα επίσης Αμερικανό Ραμέλ Κάρι να έχει εξίσου καλή παρουσία (11π) οι «πράσινοι» έφθασαν στην επικράτηση. Για τα συγκεκριμένα παιχνίδια η σειρά μεταφέρεται την Παρασκευή στις έδρες των χτεσινών φιλοξενουμένων.

  • Με Ρέθυμνο και Πανιώνιο να έχουν τον πρώτο λόγο εξαιτίας των νικών τους στα πρώτα παιχνίδια διεξάγονται σήμερα οι επαναληπτικοί των άλλων δυο παιχνιδιών με τους Κρητικούς να υποδέχονται τον ΠΑΟΚ (15.45) και τον Αρη τους «κυανέρυθρους» (19.30, ΕΤ1).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ