Πέμπτη 23 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ενα βήμα από τον τίτλο

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Α1 βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός έπειτα από τη σπουδαία νίκη του επί της Βουλιαγμένης χτες με 10-7 στον Πειραιά. Ετσι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 2-1 στις νίκες, ενώ παράλληλα κράτησαν και το πλεονέκτημα έδρας. Με τον αέρα της νίκης του στον αντίστοιχο τελικό επί των «μπέμπηδων» οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν να έχουν το πάνω χέρι και στο χτεσινό παιχνίδι, ελέγχοντας το ρυθμό και όντας αποδοτικοί στην επίθεση. Πλέον η σειρά μεταφέρεται στο κολυμβητήριο του Λαιμού το Σάββατο με τη Βουλιαγμένη να θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να παραμείνει «ζωντανή» στο κυνήγι του πρωταθλήματος.

Τα 8λεπτα: 3-3, 2-0, 3-2, 2-2. Οι σκόρερ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μάζης 1, Φουντούλης 1, Mallarach 4, Ντόσκας 1, Μουρίκης 2, Σχίζας 1. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Μυλωνάκης 1, Καρούντζος 1, Βλαχόπουλος 3, Γούνας 2.

  • Την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζονται για να κατακτήσει την τρίτη θέση του πρωταθλήματος πέτυχε ο Ηρακλής που επικράτησε άνετα του Τρίτωνα Αμαρουσίου με 14-8 στο κολυμβητήριο του Λακκώματος στη Χαλκιδική.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ