Παρασκευή 24 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Αλλαγή ... φρουράς στον Πλατανιά

Μόνο η επισημοποίηση απέμενε (δεν είχε γίνει, ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές) για να επισφραγιστεί η διακοπή της συνεργασίας Πλατανιά - Αγγ. Αναστασιάδη. Οι πληροφορίες για τον αντικαταστάτη του, στην κρητική ομάδα, έφεραν ως βασικούς υποψήφιους τους Ουζουνίδη και Νικοπολίδη.

  • Ο Κώστας Μενδρινός αναμένεται να συναντηθεί σήμερα με τον διευθυντή του Πανιωνίου Βαγγέλη Σουφλέρη για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. Ο Πανιώνιος επιθυμεί την παραμονή του παίκτη, ωστόσο τίποτα δε θα πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο και όλα θα εξαρτηθούν από τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη.
  • Ενα ακόμη όνομα, από την Ολλανδία, ήρθε στο φως της δημοσιότητας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη χώρα της τουλίπας το «Τριφύλλι» ενδιαφέρεται για τον 25χρονο Ερικ Φάλκενμπεργκ ο οποίος ανήκει στην Αλκμααρ αλλά ολοκλήρωσε τη σεζόν αγωνιζόμενος στη Ναϊμέγκεν.
  • Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια τοποθετήθηκε όσον αφορά τον τερματοφύλακα Τζόναθαν Λόπεζ λέγοντας ότι έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να βάλει τέλος στο οποιοδήποτε σενάριο για τον Ισπανό τερματοφύλακα, αν και υπάρχει η φημολογία πως ο ίδιος επιθυμεί να φέρει πρόταση και να μείνει ελεύθερος.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ