Τρίτη 28 Μάη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός

Tην κυριαρχία του στο χώρο της υδατοσφαίρισης ανδρών σφράγισε το Σάββατο ο Ολυμπιακός, που, μετά το Κύπελλο στέφθηκε και πρωταθλητής Ελλάδας, επικρατώντας της Βουλιαγμένης εκτός έδρας με 8-7 και με συνολικό σκορ 3-1 νίκες πέτυχε το φετινό νταμπλ. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός στην εξέλιξη με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται πίσω δυο φορές με διαφορά τριών γκολ 5-2 και 6-3 να χάνουν τον Μάλιαρικ με κόκκινη κάρτα, ωστόσο να κυριαρχούν στην επανάληψη και να φτάνουν στην επιτυχία χάρις στο επιθετικό ξύπνημα, αλλά και τον τερματοφύλακά τους Νίκο Δεληγιάννη, ο οποίος έδειξε την εμπειρία του (δέχτηκε μόλις 1 γκολ σε δυο οκτάλεπτα). Στην αντίπερα όχθη, οι γηπεδούχοι, παρά το καλό τους Α` μέρος ...βούλιαξαν στην επανάληψη όπου έπαθαν... αφλογιστία. Αυτό είναι το 27ο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό και 17ο από καταβολής Α1, ολοκληρώνοντας ένα εκπληκτικό νταμπλ σε διάστημα μιας βδομάδας. Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-1, 0-3, 1-2.

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι: ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Αφρουδάκης 1, Μυλωνάκης 1, Χατζηδάκης 1, Βλαχόπουλος 1, Ελμισιάν 1, Τίγκας 1, Γούνας 1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μάλιαρακ 2, Μάζης 1, Σχίζας 1, Φουντούλης 1, Μπλάνης 1, Δελακάς 1, Κολόμβος 1.

  • Εντελώς αντίστροφα με τους άνδρες εξελίχθηκε ο τελικός των γυναικών με τη Βουλιαγμένη να επικρατεί του Ολυμπιακού με 13-11 στο κολυμβητήριο του Λαιμού στο δεύτερο τελικό να κάνει το 2-0 νίκες και να βρίσκεται μια ανάσα πριν την κατάκτηση του τροπαίου. Επόμενος αγώνας την Τετάρτη στον Πειραιά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ