Παρασκευή 7 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

Μια σειρά εκδηλώσεις στις γειτονιές διοργανώνουν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Αττική. Ανάμεσά τους, αυτές τις μέρες γίνονται εκδηλώσεις:

  • Αύριο Σάββατο:

-- Στη Βάρκιζα, τουρνουά beach volley για παιδιά και νέους, στις 12 το μεσημέρι στην παραλία.

-- Στον Αλιμο, αντιπολεμική συναυλία με μαθητικά συγκροτήματα, στις 9 μ.μ., στην Κλούβα.

  • Κυριακή 9/6:

-- Στην Καλλιθέα, σύσκεψη με θέμα «Η θέση της ΚΝΕ ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά», στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ (Θησέως 141). Θα ακολουθήσει latin party.

-- Στη Γλυφάδα, προβολή της ταινίας «Ο άνεμος χορεύει το κριθάρι», στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Τρύφωνα.

Τετραήμερο στη Λαμπρινή

Οι Οργανώσεις Πατησίων και Γαλατσίου οργανώνουν 4ήμερο εκδηλώσεων από την Τρίτη 11/6 έως και την Παρασκευή 14/6, στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα στη Λαμπρινή, από τις 7 μ.μ. καθημερινά, που θα περιλαμβάνει:

Τρίτη 11/6: Προβολή της ταινίας «Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι» και παράσταση Καραγκιόζη για παιδιά.

Τετάρτη 12/6: Προβολή της ταινίας «Παιδαγωγικό ποίημα» και διαγωνισμός μάσκας - ζωγραφιές για τα παιδιά.

Πέμπτη 13/6: Βραδιά ροκ - τζαζ.

Παρασκευή 14/6: Λαϊκο-ρεμπέτικη βραδιά.

Φοιτητικό Φεστιβάλ στην Πάτρα

Οι Τομεακές Οργανώσεις της ΚΝΕ στο πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ της Πάτρας διοργανώνουν φοιτητικό Φεστιβάλ με τίτλο «Αλλαξε τον κόσμο, το 'χει ανάγκη», σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στο Παλαιό Αρσάκειο. Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα ξεκινούν και τις δύο μέρες στις 7 μ.μ. και το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Σήμερα Παρασκευή: Απονομή βραβείου στη νικήτρια ομάδα του τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε η ΤΟ ΤΕΙ της ΚΝΕ. Μουσικό - Ιστορικό Αφιέρωμα στον Ερνεστ Τέλμαν, πρόεδρο του ΚΚΓ (1924 - 1933). Συναυλία με πέντε φοιτητικά συγκροτήματα. Λαϊκό γλέντι.

Αύριο Σάββατο: Επίδειξη χορού breakdance από τη χορευτική ομάδα «faceless crew». Αφιέρωμα στον Μπέρτολτ Μπρεχτ με τίτλο «Για τους σεισμούς που μέλλονται να 'ρθουν». Βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου «Ο Λένιν για τον πόλεμο και τη σοσιαλιστική επανάσταση», με ομιλήτρια την Μαρίνα Λαβράνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Συναυλία με τρία φοιτητικά συγκροτήματα. Μεγάλη συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Στην Καβάλα

Φοιτητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ γίνεται και στην Καβάλα, όπου σήμερα ολοκληρώνεται το διήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 αφιερωμένο ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά και οι εκδηλώσεις συνεχίζονται την Τρίτη 11/6, από τις 6 μ.μ., στο ανοιχτό αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καβάλας με: Βιντεοπροβολές για τον αντικομμουνισμό στα ΑΕΙ. Ενημέρωση για το 22ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ. Παρουσίαση της συλλογής κειμένων του Β.Ι. Λένιν «Για τον πόλεμο και τη σοσιαλιστική επανάσταση», από την Σούλα Βλησίδου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ. Κρητικό γλέντι με το Σύλλογο Κρητών ΤΕΙ Καβάλας. Ρεμπέτικο Γλέντι με τον Κώστα Λιούμπα.

Στο Γράμμο

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 8 - 9 Ιούνη, η Οργάνωση Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ οργανώνει διήμερο στο Γράμμο που περιλαμβάνει: Αύριο Σάββατο, άνοιγμα του μονοπατιού που οδηγεί στο νοσοκομείο του ΔΣΕ στο Γράμμο, διανυκτέρευση στη Γράμμουστα και γλέντι. Κυριακή 9 Ιούνη, στις 10.30 π.μ., επανατοποθέτηση της προτομής του Πέτρου Κόκκαλη, στη θέση Βέρτενικ του Γράμμου. Στις 12.30 το μεσημέρι επίσκεψη στο μνημείο των τιμημένων νεκρών του ΔΣΕ που έπεσαν στη μάχη του Γράμμου το 1947 στη Σπανούρα Κοτύλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ