Σάββατο 8 Ιούνη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Συμβολική κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη

Δίωρη συμβολική κατάληψη του καταστήματος «Λογότυπος» του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) πραγματοποίησε χθες το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, και επέβαλε τη δωρεάν εξυπηρέτηση των φοιτητών. Μάλιστα, κρέμασαν και ένα πανό απαιτώντας να μην πληρώνουν οι φοιτητές ούτε ένα ευρώ για τις σπουδές τους, να είναι δημόσια και δωρεάν η Παιδεία για όλους.

Το κατάστημα «Λογότυπος» του ΑΠΘ, το διαχειρίζεται το ίδιο το Πανεπιστήμιο και πουλάει βιβλία, αναλώσιμα, φωτοτυπίες κλπ. προς τους φοιτητές, λειτουργώντας με στόχο το κέρδος.

Στη διάρκεια της δίωρης κινητοποίησης, οι δυνάμεις του ΜΑΣ απέκλεισαν το ταμείο για τις φωτοτυπίες. Ετσι οι φοιτητές εφοδιάστηκαν δωρεάν με τις φωτοτυπίες σημειώσεων, συγγραμμάτων κ.λπ. που χρειάζονταν.

Γλέντι αλληλεγγύης

Ρεμπέτικο γλέντι αλληλεγγύης στους εστιακούς φοιτητές με αφορμή το κλείσιμο του εστιατορίου της Α' Εστίας και της συνολικότερης επίθεσης στα δικαιώματα όλων των φοιτητών για σίτιση, στέγαση και δωρεάν σπουδές, διοργανώνει το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, σήμερα Σάββατο, στις 9 το βράδυ, στο ισόγειο των Εστιών Α' του ΑΠΘ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ