Τρίτη 18 Ιούνη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΕΘΝΗ
«Ουκρανός» ο Χριστόπουλος

Και με τη βούλα νέος τεχνικός της ουκρανικής Ταβρίγια είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος χτες υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα της Σιμφερόπολης. Ο πρώην προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, βέβαια, στην Ουκρανία θα μετακομίσει μαζί με όλο του το επιτελείο. Βοηθός του θα είναι ο Γιάννης Θωμαΐδης, γυμναστής ο Λεωνίδας Παπαδάκης, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Κωνσταντίνος Παγανιό.

  • Καταδικαστική ήταν η απόφαση της ολλανδικής Δικαιοσύνης σε βάρος των έξι νεαρών παικτών που σκότωσαν με φρικτό τρόπο έναν επόπτη τον περασμένο Δεκέμβριο, σε μια υπόθεση που είχε προκαλέσει σοκ. Το περιστατικό είχε λάβει χώρα στις 2 Δεκεμβρίου στην πόλη Αλμέρε και στον αγώνα της τοπικής Μπουίτενμποϊς με την Νιουβ Σλότεν. Ο άτυχος επόπτης έχασε την ζωή του από τις κλοτσιές που δέχτηκε από τους νεαρούς παίκτες. Οι πέντε από τους έξι δράστες τιμωρήθηκαν με ποινή κάθειρξης δύο ετών σε φυλακή ανηλίκων και ο έκτος με ένα χρόνο. Επιπλέον, στον πατέρα ενός αθλητή, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι ετών.
  • Την ύστατη προσπάθεια να κρατήσει τουλάχιστον και τη νέα περίοδο τον Φάνη Γκέκα θα πραγματοποιήσει μέσα στην βδομάδα η Ακχισάρ η οποία φέρεται να έχει κάνει νέα βελτιωμένη πρόταση στον Ελληνα άσο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ