Κυριακή 7 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΣΕΒΕ - ΟΓΕ
Καλούν στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ την ερχόμενη Πέμπτη στο Σύνταγμα, απευθύνουν στους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρούς επαγγελματοβιοτέχνες και στις γυναίκες η ΠΑΣΕΒΕ και η ΟΓΕ.

«Δίνουμε μαζικό αγωνιστικό παρών ενάντια στα μέτρα που μας καταστρέφουν και οδηγούν στο κλείσιμο χιλιάδες μικροεπιχειρήσεις, μαζί με το ταξικό εργατικό κίνημα, το ΠΑΜΕ, μαζί με τις γυναίκες και τα παιδιά μας, δίνουμε αποφασιστική απάντηση, στη νέα αντεργατική λαίλαπα που προωθούν κυβέρνηση και ΕΕ», υπογραμμίζει στο κάλεσμά της η ΠΑΣΕΒΕ.

Η ΟΓΕ καλεί τις εργαζόμενες γυναίκες, τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων να απορρίψουν τα νέα μέτρα. «Καλούμε τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να γυρίσουν την πλάτη και στις Σειρήνες που τους παραπλανούν ότι υπάρχει καλή διαχείριση του εκμεταλλευτικού συστήματος. Μαζί με το ταξικό εργατικό κίνημα, το ΠΑΜΕ, τις επιτροπές της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, τα παιδιά μας, το ΜΑΣ, υψώνουμε τείχος σε κάθε γειτονιά. Δίνουμε αποφασιστική απάντηση, συγκρουόμαστε με τη νέα αντεργατική λαίλαπα που προωθούν κυβέρνηση και ΕΕ», τονίζει στο σχετικό κάλεσμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ