Παρασκευή 19 Ιούλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ανακοίνωσε Τζανακάκη ο Ολυμπιακός

Την ώρα που το αλγερινό ...μέτωπο για τον Ολυμπιακό παραμένει ανοιχτό, με τις περιπτώσεις Τζιμπούρ και Αμπντούν να είναι προς την έξοδο και την αντίστοιχη του Καρλ Μετζάνι να ενδιαφέρει άμεσα τους πρωταθλητές Ελλάδας, κάποιες υποθέσεις αποδεικνύονται πιο βατές. Ετσι οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν χτες τη συμφωνία για τέσσερα χρόνια με τον 21χρονο Μανώλη Τζανακάκη του Εργοτέλη, ο οποίος όμως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους Κρητικούς ως δανεικός πλέον. Επίσης, ο Ολυμπιακός φέρεται να τα βρήκε με τον τον Αφρικανό χαφ Μοχάμεντ Ράμπιου και απομένει να κάνει και το ίδιο με την ομάδα του την Εβιαν.

  • Την άφιξη του Κριστιάν Τσάβες που παραχωρήθηκε δανεικός από τη Νάπολι περιμένουν στον ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να περάσει ο παίκτης από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο.
  • Η απόφαση να μπει νωρίτερα στις προπονήσεις του Αστέρα Τρίπολης από ότι είχε προγραμματιστεί να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του αποδείχθηκε καθοριστική για τον Γιάννη Κοντοέ που υπέστη θλάση και θα λείψει τουλάχιστον για 15 ημέρες. Κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι των Αρκάδων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ