Σάββατο 27 Ιούλη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
  • Συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία της Νέας Μαδύτου Θεσσαλονίκης.
  • Σήμερα Σάββατο, στις 8.30 μ.μ., στη Μακρακώμη, πλατεία Δημοκρατίας, πραγματοποιείται εκδήλωση της ΚΟΒ Μακρακώμης με θέμα την ανεργία. Θα μιλήσει ο Χρ. Πάσουλας, μέλος του ΤΓ Φθιώτιδας του ΚΚΕ. Θ' ακολουθήσει λαϊκό τραγούδι από τοπική ορχήστρα.
  • Η Τομεακή Οργάνωση Ελασσόνας του ΚΚΕ διοργανώνει αύριο Κυριακή, στις 20.30, πολιτική εκδήλωση τιμής και μνήμης στον κομμουνιστή δάσκαλο Θωμά Παπακωνσταντίνου, πρωτοπόρο αγωνιστή της ΕΑΜικής αντίστασης και μαχητή του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, που δολοφονήθηκε και εξαφανίστηκε στην περιοχή του Κισσάβου τον Οκτώβρη του 1949. Θα μιλήσει ο Δ. Αβρανάς, γραμματέας της ΤΕ Ελασσόνας του ΚΚΕ, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα προβληθεί ιστορικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Θ. Παπακωνσταντίνου.
  • Η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ, στο πλαίσιο των πολιτικών δραστηριοτήτων της, θα πραγματοποιήσει πολιτική συγκέντρωση την Τετάρτη 31/7 στην πλατεία Μελιβοίας, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Αντ. Αλεξός, μέλος της ΤΕ Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ