Κυριακή 4 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΤΣΗ, μέλους του ΚΚΕ και πρωτοπόρου αγωνιστή του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος στο χώρο των λογιστών, η θεία του Βασιλική Κόγια και η εξαδέλφη του Λίτσα Κόγια - Νικολοπούλου προσφέρουν στο ΚΚΕ το ποσόν των 50 ευρώ.

***

φωτο

Σε ψάχναμε, σύντροφε Γιώργο, ανάμεσα στις χιλιάδες διαδηλωτών του ΠΑΜΕ στη συγκέντρωση, να μιλήσουμε για αγώνες και αγωνίες, για ταξίδια και όνειρα, αλλά εσύ έλειπες...

Στη μνήμη σου, ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΟΥΠΗ, προσφέρω το ελάχιστο ποσό των 50 ευρώ στο κόμμα μας που τίμησες.

Ανδρέας Γκιζιώτης

* Στη μνήμη του συντρόφου ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΟΥΠΗ ο Τσαουσίδης Κώστας από το Κιλκίς προσφέρει 50 ευρώ στο Κόμμα.

***

φωτο

Πριν από ένα χρόνο έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας αδερφός ΧΡΗΣΤΟΣ (Τάκης) ΚΑΪΚΗΣ. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, στο κόμμα μέσα από τις γραμμές του οποίου αγωνίστηκε από νέος μέχρι το τέλος της ζωής του, 100 ευρώ.

***

Στη μνήμη του οικογενειακού αγαπητού μας συντρόφου και φίλου που έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή, ΖΗΣΗ ΖΩΚΑ, σαν ελάχιστο φόρο τιμής προσφέρω στο ΚΚΕ, που ήταν ως το τέλος της ζωής του μέλος του, 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Περισσού.

Φρόσω Μαμάτση

***

φωτό

Εχουν συμπληρωθεί 6 μήνες από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο αγαπημένος μας σύζυγος, πατέρας και παππούς, ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ. Ενας άνθρωπος που το κενό που άφησε πίσω του, είτε σαν αγωνιστής, είτε σαν οικογενειάρχης, δεν αναπληρώνεται. Θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας.

ΜΗΤΡΟΓΩΓΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΜΗΤΡΟΓΩΓΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
Στη μνήμη του, στο ΚΚΕ, που αφιέρωσε όλη του τη ζωή, η σύζυγός του Ευαγγελία, οι κόρες του Ευμορφία και Δέσποινα, ο γαμπρός του Δημήτρης και ο εγγονός του Κίμων προσφέρουν 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Συκεών Θεσ/νίκης.

***

φωτό 1

Πριν λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΟΥΦΙΔΗΣ. Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη από γονείς Πόντιους πρόσφυγες, έζησε και μεγάλωσε στον Καταχά Πιερίας. Μόλις 14 ετών οργανώθηκε στην ΕΠΟΝ. Αγωνίστηκε στην Εθνική Αντίσταση και στο ΔΣΕ. Για τη δράση του αυτή εξορίστηκε στη Μακρόνησο. Αμέσως μετά τη δικτατορία οργανώθηκε στην ΚΟ του ΚΚΕ στη ΛΑΡΚΟ, όπου διακρίθηκε για την πρωτοπόρα δράση του που συνέχισε μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Τουρκοβουνίων - Πολυγώνου - Ανω Αμπελοκήπων.

Τα ξαδέρφια του Ηλίας και Ελένη Ροδίτη

***

φωτό 2

Με λύπη πληροφορήθηκα την απώλεια του σ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΙΑΚΩΒΟΥ (Λυκούργου), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ. Με το σ. Χαραλαμπίδη ταχτικά βρισκόμαστε στις εκδηλώσεις για τη μάχη του Μουχαρέμ Χάνι της Εδεσσας.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στη μνήμη του, καθώς, επίσης, και στη μνήμη του στρατηγού Π. ΒΑΪΝΑ, προσφέρω, μέσω της ΚΟΒ Αριδαίας 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Μήτσος Κατσιανάκος
Μήτσος Κατσιανάκος
Δεν μπορώ να ξεχάσω τη στιγμή που μαζί με τον Βαϊνά και τον Λυκούργο ξαναζήσαμε αναπολώντας τις μεγάλες επιτυχίες της 18ης Ταξιαρχίας του ΔΣΕ.

Ελευθεριάδης Δημήτρης (Τάκης), γραμματέας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Αριδαίας

***

φωτό 1

Στη μνήμη της συζύγου μου, ΜΑΛΑΜΑΤΗΣ ΟΤΑΝΤΖΗ, που απεβίωσε στις 18.3.2013, προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ελευθεριού - Κορδελιού Θεσ/νίκης.

***

φωτο 2

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μου πατέρα ΣΤΑΘΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ, που έφυγε από κοντά μας πριν 40 χρόνια, στη μνήμη της γλυκιάς μου της μανούλας, ΧΑΡΙΚΛΕΙΑΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ, καθώς και στη μνήμη του αγαπημένου μου ΘΟΔΩΡΟΥ ΚΑΡΑΜΕΣΗ, που μου στάθηκε σαν πατέρας, προσφέρω στο ΚΚΕ 150 ευρώ μέσω ΚΟΒ Περισσού.

Η κόρη τους Γιαννούλα

***

φωτό 1

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΤΣΙΝΑΣ του Αθανασίου ήταν ένας εξαίρετος δάσκαλος και αγωνιστής της ΕΑ. Γεννήθηκε στη Βλαχοκερασιά της Τρίπολης το 1911 από φτωχή αγροτική οικογένεια. Τελειώνει το σχολαρχείο και 19 ετών διορίζεται δάσκαλος σε χωριό του Κιλκίς. Το 1938 μετατίθεται στο Γερακαριό του Κιλκίς. Η τοποθέτησή του στο Γερακαριό δεν είναι τυχαία. Ηδη επιβλήθηκε η δικτατορία του Μεταξά, από το 1936, και το Γερακαριό είναι ένα από τα προσφυγοχώρια με μεγάλο αριθμό κομμουνιστών - ήδη, τρεις ήταν στην Ακροναυπλία. Η Ασφάλεια τον ήθελε πληροφοριοδότη και συνεργάτη της... Ο Παναγιώτης, όμως, αγνός πατριώτης, παιδί της βασανισμένης φτωχολογιάς, βρίσκεται σε ένα προοδευτικό χωριό με εργατικούς και νοικοκυρεμένους κατοίκους. Συμβουλεύεται ένα συμπατριώτη του, δάσκαλο σε γειτονικό χωριό. «Κάνε τη δουλειά σου», του λέει. Κι αυτό έκανε. Καλός δάσκαλος, προώθησε πολλούς καλούς μαθητές στο Γυμνάσιο Κιλκίς. Με τη γερμανική κατοχή, ο Παναγιώτης Κοτσίνας δε λούφαξε, δεν έκατσε στη γωνιά του. Φλογερός πατριώτης, έντιμος, δημοκρατικός, πήρε μέρος στην Εθνική Αντίσταση. Ανέλαβε το πολιτιστικό μέρος: Εθνικές γιορτές, θέατρο με προοδευτικό περιεχόμενο, εκδηλώσεις για τις νίκες του ΕΛΑΣ. Η «πατρίδα», δηλαδή οι απόντες από τον τιτάνιο αγώνα του λαού μας, αντάμειψαν ανάλογα τον Παναγιώτη Κοτσίνα. Το 1946 φυλακίζεται για 10 μήνες στο Επταπύργιο και, παράλληλα, απολύεται από τη θέση του. Επανέρχεται το 1951, σύντομα όμως, αρρωσταίνει βαριά και πέθανε. Αυτός ήταν ο Π. Κοτσίνας, παιδί της φτωχολογιάς, που όταν ήρθε η ώρα σήκωσε το ανάστημά του και είπε «παρών» μπροστά στις μεγάλες στιγμές της Ιστορίας.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΕΑΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΕΑΣ
Στη μνήμη του αξέχαστου δασκάλου και εξαίρετου ανθρώπου αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, η μαθήτριά του Παρέσα Κοτσαλίδου, από το Γερακαριό Κιλκίς, προσφέρει στο αθάνατο ΚΚΕ 500 ευρώ ενίσχυση.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συζύγου μου ΣΑΒΒΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟΥ προσφέρω, μέσω ΚΟΒ Πολίχνης Θεσ/νίκης, 50 ευρώ στο ΚΚΕ. Επίσης, προσφέρω 10 ευρώ στον «Ριζοσπάστη» του οποίου ήταν τακτικός αναγνώστης.

Αννα Σαββίδου

***

φωτό 1

Κι όμως, είναι σαν χτες που έφυγε ο σύντροφός μου στη ζωή και στον αγώνα, ο άριστος πατέρας, ο σύντροφος με την ουσιαστική έννοια απέναντι στους συντρόφους, στους εργάτες, στους φίλους, στους ανθρώπους του μόχθου. Τον θυμόμαστε πάντα τον αγαπημένο μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΣΙΑΝΑΚΟ. Ναι, σαν χτες χάθηκε ένας αφοσιωμένος αγωνιστής του εργατικού και λαϊκού κινήματος, ένας ολοκληρωμένος κομμουνιστής. Πέρασαν δέκα χρόνια από τα ξημερώματα της Κυριακής 3 Αυγούστου του 2003. Κανένας μας δεν ήθελε να το πιστέψει. Ο Μήτσος της Εργατικής Αχτίδας, των Οργανώσεων της Αττικής, της Κρήτης, των Τρικάλων, των Ελλήνων εργατών στη Γαλλία, των Οργανώσεων του Κόμματος στη Δυτική Ευρώπη, ο Μήτσος του Κεφαλόβρυσου, δεν είναι μαζί μας.

Ο σ. Μ. Κατσιανάκος εντάχθηκε από τα νεανικά του χρόνια στο επαναστατικό κίνημα όντας μέλος της ΔΝ Λαμπράκη και της ΕΔΑ. Το 1967, λίγο μετά την απριλιανή χούντα, έγινε μέλος του ΚΚΕ στο Παρίσι όπου εργαζόταν. Συνδικαλιστικό στέλεχος της CGT στην αυτοκινητοβιομηχανία και πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Εργαζομένων στη Γαλλία. Τον θυμούμαστε από την εξέγερση του Μάη του '68 στη Γαλλία. Σήμερα που οι εργάτες στη Γαλλία υφίστανται τις συνέπειες της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης τον θυμούνται. Γιατί ο σ. Μήτσος δεν απουσίαζε από καμιά εργατική, λαϊκή μάχη, διεκδίκηση. Ηταν πάντα παρών. Στην αγωνιστική του διαδρομή, αναδείχθηκε σε πρωτοπόρο στέλεχος του Κόμματος και στο 9ο Συνέδριο εκλέχτηκε μέλος της ΚΕ του. Σεμνός και ανιδιοτελής όπως ταιριάζει στο μέλος του Κόμματος, υπομονετικός στη βοήθεια και στην ανάδειξη στελεχών, πρόθυμος να σπεύσει όπου το Κόμμα τον χρειάζεται. Στη Γαλλία και τη Δυτική Ευρώπη τα πρώτα χρόνια. Στην Αττική, στην Εργατική Αχτίδα της ΚΟΑ, στην Καλλιθέα, στα Τρίκαλα και στην Κρήτη, παντού όπου πέρασε άφησε θετικό έργο και καλές θύμησες. Στα δύσκολα χρόνια της κρίσης στο Κόμμα και στο κομμουνιστικό κίνημα, όταν άλλοι τα δίπλωναν και αποχωρούσαν από το ΚΚΕ, το κίνημα, αγωνίστηκε πιστός στο μαρξισμό - λενινισμό, με απέραντη εμπιστοσύνη στην εργατική τάξη, το λαό. Είχε το χάρισμα της πειθούς. Βοηθούσε τους συντρόφους να κατανοούν τις δυσκολίες του αγώνα. Χωρίς πολλά λόγια, αλλά αποφασιστικά έλεγε τη γνώμη του, υποστήριζε την άποψή του, με σεβασμό στον συνομιλητή σου. Αταλάντευτος, με ευθυκρισία, μέσα στα συλλογικά πλαίσια, συνέβαλε θετικά στην πρόοδο του Κόμματος. Παράδειγμα προς μίμηση αποτελούν η αγωνιστική του στάση, η συνέπεια, η ανιδιοτέλεια, η προσήλωσή του στα ιδανικά και τους στόχους του ΚΚΕ. Τον θυμόμαστε πάντα. Στο δρόμο του αγώνα τον νιώθουμε κοντά μας να διαδηλώνει. Σήμερα, στην πάλη του ΚΚΕ για τη λαϊκή συμμαχία, την εργατική, λαϊκή εξουσία, για το σοσιαλισμό, διαπιστώνουμε πιο έντονα την απουσία του. Γιατί στους σημερινούς καιρούς άνθρωποι σαν τον ΜΗΤΣΟ ΚΑΤΣΙΑΝΑΚΟ λείπουν.

ΒΑΪΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΒΑΪΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Στη μνήμη του η συντρόφισσά του στη ζωή και στον αγώνα, Ελένη, τα παιδιά και τα εγγόνια του προσφέρουν 200 στο ΚΚΕ.

***

φωτο 1

Στη μνήμη ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΛΕΑ. Πέρασαν 8 χρόνια από τότε που σε χάσαμε. Είσαι όμως δίπλα μας κάθε μέρα στους αγώνες της τάξης μας. Προσφέρουμε στο τιμημένο κόμμα μας 100 ευρώ, μέσω της Οργάνωσης Τηλεπικοινωνιών της ΚΟΑ, στη μνήμη σου.

Τα παιδιά σου Κώστας, Βασίλης

Η συντρόφισσά σου Μάχη

***

Φωτό 1

Στις 6.8.2013 συμπληρώνονται 36 χρόνια που χάσαμε το σύντροφό μου και πατέρα μας, ΜΗΤΡΟΓΩΓΟ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ. Αγωνιστής από τα φοιτητικά του χρόνια ως το τέλος της ζωής του, θύμα της χούντας. Στον ένα χρόνο που ήταν καταζητούμενος έπαθε καρδιακό πρόβλημα υγείας. Οταν ήταν κρατούμενος στη Ασφάλεια, δεν του δίνανε τη φαρμακευτική αγωγή που χρειαζότανε και σε δύο χρόνια «έφυγε» αφήνοντάς με με δύο μικρά αγόρια. Ο πραγματικός πόνος δεν πάει στο παζάρι ούτε μοιράζεται, είναι μόνο δικός μου.

Στην άσβεστη μνήμη του προσφέρουμε στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ροτόντας, 100 ευρώ.

Η συντρόφισσά του, Μάγδα Μητρογώγου, τα παιδιά του, Πάνος και Αστέριος

***

φωτό 1

Στις 21 Ιούλη έκλεισαν 6 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μας τόσο αναπάντεχα και πρόωρα, σε ηλικία μόλις 53 ετών, ο αγαπημένος μας σύντροφος και πατέρας, ΠΑΥΛΟΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ.

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ
ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗ
Στη μνήμη του προσφέρουμε 100 ευρώ ενίσχυση στο ΚΚΕ.

Η γυναίκα του, Βάσω, και τα παιδιά του, Νικόλαος και Χρυσάνθη

***

φωτό 2

Στις 30/7/2013 έκλεισε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, μαχητής ανθυπολοχαγός πεζικού του ΔΣΕ. Γεννημένος στο χωριό Αυλιάνα Κοζάνης το 1924, εντάχθηκε στην Εθνική Αντίσταση το 1943 και, στη συνέχεια (1/7/1946), κατατάχτηκε στις γραμμές του ΔΣΕ. Ελαβε μέρος σε μια σειρά μαχών του ΔΣΕ από τις 22/7/1946 στο Πλατύδρομο Πιερίας, στο Βέρμιο, στο 3ο Φυλ. Πολυμοίρας, στη Ζωοδόχο Πηγή, στην Καστανιά, ως τις εκκαθαριστικές στο Γράμμο το 1949. Πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη στη 12η Πολιτεία, στη μεγάλη πατρίδα της εργατικής τάξης, τη Σοβιετική Ενωση. Εκεί παντρεύτηκε την ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, η οποία «έφυγε» στις 18/01/2010, και έκαναν 3 παιδιά. Οταν άρχισαν να επιστρέφουν οι πολιτικοί πρόσφυγες, γύρισε στην Ελλάδα. Εμεινε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του στο ΚΚΕ πολεμώντας για τα ίδια ιδανικά, όπως και στο ΔΣΕ, για εργατική - λαϊκή δημοκρατία, για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Στη μνήμη του πατέρα και της μητέρας μας, τα παιδιά τους, Θωμάς - Γλυκερία, Λιούμπα - Αποστόλης, Ζωή - Γιουσούπ και τα εγγόνια τους προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ευγένειας - Χαραυγής.

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣ
***

φωτό 1

Στη μνήμη της σ. ΕΦΗΣ ΚΟΡΚΟΛΗ, που «έφυγε» απρόσμενα από κοντά μας πριν από ένα χρόνο, στις 5.8.2012, σε ηλικία 30 ετών, σύντροφοι και φίλοι από τις Οργανώσεις Μενιδίου και Φυλής του ΚΚΕ προσφέρουν στο Κόμμα 150 ευρώ. Θα σε θυμόμαστε πάντα, αγαπημένη μας συντρόφισσα.

***

Ο Γιώργος Μωραΐτης, από την Ανώγη Ιθάκης, προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Ιθάκης, στη μνήμη του θείου του ΧΑΡΗ ΠΑΞΙΝΟΥ.

***

φωτό 1

Στη μνήμη της σ. ΛΕΛΑΣ ΜΟΥΖΑΚΗ ο Γιάννης Βαγιακάκος προσφέρει στο Κόμμα 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ιθάκης.


ΠΑΥΛΟΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΥΛΟΣ ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΦΗ ΚΟΡΚΟΛΗ
ΕΦΗ ΚΟΡΚΟΛΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙΚΗΣ

ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ
ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

ΛΕΛΑ ΜΟΥΖΑΚΗ
ΛΕΛΑ ΜΟΥΖΑΚΗ

ΜΑΡΟΥΦΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΡΟΥΦΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΝΤΟΥΠΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΝΤΟΥΠΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΤΣΗΣ

ΜΑΛΑΜΑΤΗ ΟΤΑΝΤΖΗ
ΜΑΛΑΜΑΤΗ ΟΤΑΝΤΖΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΤΣΙΝΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΤΣΙΝΑΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2023-07-15 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2020-12-01 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2018-11-01 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2017-04-23 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2014-10-26 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (2014-05-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ