Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Απαντες παρόντες στην Εθνική

Επρεπε να περάσουν σχεδόν 15 ημέρες από την πρώτη συγκέντρωση των διεθνών προκειμένου ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ανδρέα Τρινκέρι να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, όπως συνέβη χτες. Για πρώτη φορά στην Εθνική ανδρών, που προετοιμάζεται ενόψει των υποχρεώσεων για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας το Σεπτέμβρη, δεν υπήρξαν απουσίες, με τον Ιταλό τεχνικό να μπορεί πλέον να χαμογελάει. Υπενθυμίζεται ότι μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας που έγινε στο Καρπενήσι η ομάδα προπονείται πλέον στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα χτες έγινε γνωστό και το πρόγραμμα των πρώτων φιλικών αγώνων που θα δώσει στα πλαίσια διεθνούς τουρνουά που θα γίνει στο Στρασβούργο το τριήμερο 9-11 Αυγούστου, με τη συμμετοχή εκτός της Ελλάδας και των Γερμανίας, Γαλλίας, Κροατίας.

  • Το τελευταίο τεστ πριν το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Ουκρανία (8-18/08) θα δώσει η Εθνική ομάδα των παίδων, η οποία αναχώρησε για την Ισπανία προκειμένου να λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά. Σε αυτό εκτός των Ισπανών θα λάβουν μέρος και η Τουρκία με την Ιταλία.
  • Ο Μανώλης Παπαμακάριος είναι και επίσημα παίκτης του Πανελευσινιακού, καθώς ανακοινώθηκε από το σύλλογο, που έκανε τη μεταγραφική έκπληξη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ