Τρίτη 6 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΑΙΔΕΙΑ
Το πρόγραμμα Πανελληνίων για τους Ελληνες του εξωτερικού

Το πρόγραμμα εξέτασης των μαθημάτων Γενικής Παιδείας και Κατεύθυνσης για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τους Ελληνες του εξωτερικού ανακοινώθηκε χτες από το υπουργείο Παιδείας και των τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό. Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν από 9 έως 13 Σεπτέμβρίου σε εξεταστικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων:

Την Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη μάθημα Γενικής Παιδείας: Νεοελληνική Γλώσσα για όλους τους υποψήφιους. Μαθήματα κατεύθυνσης: Τρίτη 10 Σεπτέμβρη Θεωρητικής κατεύθυνσης στη Νεοελληνική λογοτεχνία και θετικής κατεύθυνσης στα μαθηματικά. Την Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη θεωρητικής στα Αρχαία Ελληνικά και θετικής στη Βιολογία. Την Πέμπτη 12 Σεπτέμβρη θεωρητικής στην Ιστορία και θετικής στη Φυσική. Την Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη θεωρητικής στα Λατινικά και θετικής στη Χημεία.

Οι εξετάσεις θα ξεκινούν στις 3.30 το μεσημέρι και θα γίνουν στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τη δήλωση του κάθε υποψηφίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ