Τρίτη 6 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΑΙΔΕΙΑ
39ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Το ταξίδι του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» συνεχίζεται στην επαρχία, μέχρι την κορύφωσή του στις 19, 20, 21 Σεπτέμβρη στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης», στο Ιλιον.

Σήμερα, Τρίτη:

  • Η Οργάνωση της ΚΝΕ στη Θάσο διοργανώνει προφεστιβαλική εκδήλωση στο Λιμένα, στις 9 το βράδυ, με λαϊκό γλέντι, έκθεση βιβλίου, αφιερώματα και συζητήσεις. Κεντρική ομιλήτρια η Βάνα Διδίνη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης της ΚΝΕ.
  • Συνεχίζονται οι προβολές θερινού κινηματογράφου που συνδιοργανώνουν η Νομαρχιακή Οργάνωση Δυτικής Θεσσαλονίκης και οι Κλαδικές Οργανώσεις της Οργάνωσης Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ. Οι προβολές γίνονται στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, πίσω από το γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα. Σήμερα, Τρίτη, θα προβληθεί η ταινία: «Μαθήματα Αμερικάνικης Ιστορίας».

Μεθαύριο, Πέμπτη

  • Η Οργάνωση της ΚΝΕ στη Θάσο διοργανώνει προφεστιβαλική εκδήλωση στην Καλλιράχη, στις 9 το βράδυ, με λαϊκό γλέντι, έκθεση βιβλίου, αφιερώματα και συζητήσεις. Κεντρικός ομιλητής ο Δήμος Ζαχαριάδης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ.
Εκδηλώσεις αλληλεγγύης

Στα πλαίσια του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» οι Οργανώσεις Α' Αθήνας - Γαλατσίου και οι Οργανώσεις Ανατολικών της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδηλώσεις αλληλεγγύης στις συνοικίες της Αθήνας και καλούν το λαό και τη νεολαία να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους συλλέγοντας τρόφιμα, ρούχα και σχολικά είδη.

Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν οι εξής εκδηλώσεις:

Λαμπρινή: 06/09 πλατεία Αγ. Ανδρέα

Ηλιούπολη (στην περιοχή «Τυπογραφικά»): 07/09 πλατεία Βεάκη

Πετράλωνα: 07/09 πλατεία Αγ. Αικατερίνης

Κυψέλη: 11/09 πλατεία Κυψέλης

Γκύζη: 13/09 πλατεία Γκύζη

Βύρωνας: 13/09 πλατεία Καραολή - Δημητρίου (απέναντι από το δημαρχείο)

Ιλίσια: 14/09 πλ. Τερζάκη

Κολωνός: 14/09 πλατεία Σωτ. Πέτρουλα (Αγ. Κωνσταντίνος)

Οι παραπάνω εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν αφιερώματα στο εργατικό - λαϊκό τραγούδι, παραστάσεις Καραγκιόζη, θεατρικά σκετς, πολιτικές ομιλίες κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ