Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ στην οποία «ανέβαιναν» φωτογραφίες και βίντεο ζευγαριών τα οποία είχαν χωρίσει, εντοπίστηκε και απενεργοποιήθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οπως έγινε γνωστό, άνδρες που είχαν χωρίσει έστελναν το υλικό στους διαχειριστές της σελίδας και εκείνοι το έβαζαν σε δημόσια θέα. Μετά από καταγγελίες γυναικών αλλά και μαθητριών που είδαν τα πρόσωπά τους στο διαδίκτυο, εντοπίστηκαν οι δύο σελίδες (μία στο ίντερνετ και μία σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης) και απενεργοποιήθηκαν.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 120 σφαίρες πολεμικού όπλου εντοπίστηκαν σε θαλάσσια περιοχή στα Μέθανα από άνδρες του Λιμενικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σφαίρες είχαν υποστεί μερική οξείδωση. Οπως έγινε γνωστό, χτες αναμενόταν να παραληφθούν από άνδρες του Κέντρου Εκπαίδευσης Μηχανικών για να εξεταστούν.

ΕΝΑΣ 32ΧΡΟΝΟΣ συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στη Γλυφάδα, από άνδρες της Αμεσης Δράσης, καθώς κατηγορείται πως προσπάθησε να κλέψει χρήματα από ηλικιωμένο. Σύμφωνα με την Ασφάλεια Γλυφάδας, τόσο ο συλληφθείς όσο και άλλες δύο γυναίκες που αναζητούνται προσέγγιζαν ηλικιωμένους και προσποιούμενοι πότε τον ασφαλιστή, πότε τον λογιστή ή τον φίλο συγγενικού τους προσώπου, τους έπαιρναν χρήματα. Οι τρεις που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση μέσα σε ένα χρόνο έχουν εξαπατήσει συνολικά 14 ηλικιωμένους από Γλυφάδα, Ελληνικό, Αργυρούπολη και Π. Φάληρο αποσπώντας το ποσό των 32.000 ευρώ. Με τον ίδιο σχεδόν τρόπο, φέρεται να δρούσαν ένας 59χρονος και μία 52χρονη που συνελήφθησαν στο Αίγιο το πρωί της Τρίτης. Οπως ανακοινώθηκε, οι κατηγορούμενοι, προσποιούμενοι τους εφοριακούς, προσπάθησαν να αποσπάσουν το ποσό των 3.500 ευρώ από 90χρονη για να καταθέσουν - όπως της είπαν - έγγραφα για διεκδίκηση αποζημίωσης ύψους 30.000 ευρώ για το θάνατο του συζύγου της. Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, την πήγαν σε υποκατάστημα τράπεζας απ' όπου προσπάθησαν να διαφύγουν όταν η 90χρονη ενημέρωσε τον υπάλληλο για το λόγο της μεγάλης ανάληψης που ήθελε να κάνει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ από 199 φιάλες λαθραίων ποτών φέρεται να είχε στην κατοχή του ένας 48χρονος Ελληνας που εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Λάρισα. Οπως ανακοινώθηκε, ο 48χρονος επέβαινε σε όχημα το οποίο σταμάτησαν αστυνομικοί στην παλαιά Εθνική Οδό και σε αυτό, εκτός από τα λαθραία ποτά, βρέθηκε ένα περίστροφο εκτόξευσης φωτοβολίδων.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ήταν χτες επιχείρηση της Αστυνομίας για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης λαθραίων τσιγάρων, μετά τον προχτεσινό εντοπισμό νταλίκας που μετέφερε πάνω από μισό εκατομμύριο λαθραία πακέτα στα παλιά διόδια των Τεμπών. Η Αστυνομία διενεργεί προσαγωγές και έρευνες σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ