Σάββατο 10 Αυγούστου 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικοθεατρικές διαδρομές

Στο Θέατρο Αρχαίων Κλεωνών, Green Theatre, στην Κόρινθο, θα δώσει συναυλία, τη Δευτέρα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη με τίτλο «Μια φορά συμβαίνει». Ενα πρόγραμμα «best of», με παλιότερα τραγούδια της αλλά και τραγούδια από το νέο CD που πρόκειται να κυκλοφορήσει, καθώς και μουσικές διαδρομές από τον Μανώλη Χιώτη και τον Μάνο Χατζιδάκι, με βάση την πενταμελή της μπάντα και τις καινούριες ενορχηστρώσεις του Θωμά Κωνσταντίνου και του Αλέξανδρου Δράκου Κτιστάκη. Μαζί της οι μουσικοί: Γιώργος Γεωργιάδης, μπάσο. Δημήτρης Τσάκας, σαξόφωνο, κλασική κιθάρα. Γιάννης Κυριμκυρίδης, πιάνο, πλήκτρα. Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης, τύμπανα & ενορχηστρώσεις. Θωμάς Κωνσταντίνου, ούτι, λαούτο, μαντολίνο, τζουράς, φωνητικά & ενορχηστρώσεις. Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας. Επιμέλεια φώτων: Μαρία Βενετάκη. Επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη - Λήδα Ρουμάνη. Εισιτήρια: 12 ευρώ στο ταμείο. 10 ευρώ προπώληση.

  • Tο «Θέατρο του Νέου Κόσμου» παρουσιάζει αύριο Κυριακή τον «Κοινό Λόγο» της Ελλης Παπαδημητρίου στην Κεφαλονιά, Αργοστόλι, Αύλειος Χώρος ΞΕΝΙΑ, τη Δευτέρα στην Κεφαλονιά, Ληξούρι, Κηποθέατρο Ιακωβάτειου Βιβλιοθήκης και την Τρίτη στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου. H παράσταση παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου, σκηνικά - κοστούμια Αντώνη Δαγκλίδη, επιλογή και διδασκαλία τραγουδιών Κώστα Βόμβολου, κίνηση Αγγελικής Στελλάτου και φωτισμούς Σάκη Μπιρμπίλη. Παίζουν: Λυδία Κονιόρδου, Ελένη Κοκκίδου, Μαρία Κατσανδρή, Ελένη Ουζουνίδου, Τάνια Παλαιολόγου.
  • «Ο Περλιμπλίν και η Μπελίσα», ένα σύγχρονο και διαχρονικό παραμύθι, δημιούργημα της αριστουργηματικής πένας του ποιητή του Ερωτα και του Ντουέντε, Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, σε μετάφραση Νίκου Γκάτσου και σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη παρουσιάζεται σήμερα στην Ιεράπετρα, στο παραλιακό σχολικό συγκρότημα. Δευτέρα και Τρίτη στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο Κρήτης με τους Στέλιο Μάινα, Δήμητρα Ματσούκα, Ελένη Καστάνη κ.ά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ