Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
Συνεχίζονται οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Οι εκδηλώσεις του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» συνεχίζονται σε όλη τη χώρα και τις επόμενες μέρες είναι προγραμματισμένες οι εξής:

Σήμερα, Τετάρτη
  • Στη Νέα Μαγνησία Λαμίας, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Βιντεοπροβολή με θέμα την ανεργία και την πρόταση του ΚΚΕ. Χαιρετισμό από τον Βασίλη Πιλάτο, Γραμματέα της ΚΟΒ Οικοδόμων και μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου Οικοδόμων Φθιώτιδας. Ομιλία από τον Χρήστο Φουσέκη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Φθιώτιδας του ΚΚΕ. Λαϊκό γλέντι από τοπικό συγκρότημα.
Παρασκευή, 23 Αυγούστου
  • Στην Τσαριτσάνη Λάρισας, στις 9.30 μ.μ., στην πλατεία του χωριού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Πολιτική ομιλία, αφιέρωμα στο πολιτικό - αντιφασιστικό τραγούδι σε μουσική επιμέλεια Δημήτρη Φωτιάδη και λαϊκό γλέντι με το νεολαιίστικο μουσικό σχήμα «Μουσική Σκηνή Λυκουδίου».
  • Στους Αγίους Πάντες (Μπαμπαλή) Χανίων, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Βάγιας Βάγιας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει: Βιντεοπροβολή, μουσική από το συγκρότημα του Γιώργου Γαλάνη και χορευτικό από το Λαογραφικό Ομιλο Χανίων.
Σάββατο, 24 Αυγούστου
  • Στη Χίο, τουρνουά Beach Volley με σύνθημα «Κάρφωσε δυνατά ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά», στις 12 το μεσημέρι στην Bella Vista. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6978.250.438 και 6932.707.742.
Δευτέρα, 26 Αυγούστου
  • Στο Βαθύ Σάμου, στις 7 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Βιντεοπροβολή για τη Χρυσή Αυγή και συζήτηση για το ρόλο της, πολιτική ομιλία και ρεμπέτικο γλέντι.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ