Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
  • Σε πολιτική συγκέντρωση την Παρασκευή 30/8, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Μαντουδίου, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Στη Θάσο θα περιοδεύσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, την Παρασκευή 30/8. Στις 6.30 μ.μ. θα μιλήσει στη Σκάλα Μαριές στην καφετέρια του Ιωάννου και στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Καλλιράχης. Και τα δυο χωριά επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.
  • Εκδήλωση τιμής και μνήμης στο Ματωμένο Αύγουστο του 1944, με το Μπλόκο της Καλλιθέας και το ολοκαύτωμα των Πάνω Παλιών Σφαγίων διοργανώνουν η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και η ΚΟΒ Πετραλώνων του ΚΚΕ, σήμερα Τετάρτη 28/8 στις 7.30 μ.μ. στην Πλατεία Ελπίδας Π. Σφαγείων, στα Πετράλωνα
  • Η ΚΟ Πρέβεζας του ΚΚΕ καλεί την Πέμπτη 29/8 στις 8:30 μ.μ. στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος», σε γλέντι με τον Αγάθωνα και τη ρεμπέτικη κομπανία του. Θα προηγηθεί ομιλία από στέλεχος του Κόμματος. Στο χώρο θα λειτουργούν βιβλιοπωλείο και ταβέρνα με προσιτές τιμές. Είσοδος με προσκλήσεις από τις κατά τόπους Κομματικές Οργανώσεις.
  • Η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ το Σάββατο 31/8, στις 10:30 π.μ., διοργανώνει εκδήλωση μνήμης και τιμής στον μαρτυρικό Αετό που κάηκε ολοσχερώς τον Σεπτέμβριο του 1943 από τους Γερμανούς. Η εκδήλωση περιλαμβάνει κατάθεση στεφάνων στο μνημείο, ιστορικό των γεγονότων, ποιήματα και ομιλία στη πλατεία του χωριού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ