Σάββατο 15 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Πυρ και μανία με τον Δούρο

«Η ολομέτωπη και χωρίς προσχήματα επίθεση, που δέχεται ο Παναθηναϊκός από τις αρχές Νοεμβρίου, επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη». Με αυτή τη φράση αρχίζει η ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσον αφορά τον αγώνα κυπέλλου με τον Αρη στο γήπεδο Χαριλάου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι «πράσινοι» είχαν παράπονα από τη διαιτησία τόσο για τις αποβολές των παικτών του «τριφυλλιού», όσο και για τις αποφάσεις του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στη συνέχεια, η «πράσινη» ΠΑΕ αναφέρει πως ο διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα βρισκόταν «σε εντεταλμένη υπηρεσία» και ότι «φρόντισε να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό από το Κύπελλο και κυρίως να τον αποδεκατίσει στους επόμενους αγώνες του πρωταθλήματος». Από τα πυρά του Αθηναϊκού συλλόγου δεν ξέφυγε και ο παρατηρητής διαιτησίας κ. Λαγογιάννης για τον οποίον αναφέρουν ότι: «Το ότι το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο αποδεικνύεται από την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας κ.Λαγογιάνννη, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου χαρακτηρίζει άριστο τον κ. Δούρο. Αυτό, βέβαια, δεν προξενεί εντύπωση». Τέλος, η ανακοίνωση καταλήγει, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές κατά του αρχιδιαιτητή Βασίλη Νικάκη.

Οσον αφορά τα μεταγραφικά, ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Γερμανού χαφ, Μάρκο Βίλα, στην Παιανία. Ο παίκτης τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη και ότι η παρέμβαση του συμπατριώτη του, Πφλίπσεν, ήταν αυτή που τον έκανε να δεχτεί να αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα για τα επόμενα τριάμισι χρόνια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ