Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
39ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις
  • Οι Τομεακές Οργανώσεις της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο Αθήνας διοργανώνουν σήμερα, εκδήλωση στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου) έξω από το κτίριο Δ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Καρασούλος, μέλος του Τομεακού Γραφείου ΑΕΙ - ΤΕΙ Αττικής του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.
  • Η Οργάνωση Βάσης Κορυδαλλού της ΚΝΕ διοργανώνει επίσης σήμερα, εκδήλωση αλληλεγγύης στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Μερκάτη, με συναυλίες, παιδότοπο και χώρο graffiti. Θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας, σχολικά είδη και ρουχισμός, που θα παραδοθούν στην Επιτροπή Ανέργων Κορυδαλλού, ενώ θα γίνονται και εγγραφές μαθητών στα ενισχυτικά μαθήματα που κάνει η Επιτροπή Ανέργων.
  • Επίσης, σήμερα προφεστιβαλική εκδήλωση για τους νέους μετανάστες διοργανώνει η οργάνωση της ΚΝΕ στην Δρέσδη. Η εκδήλωση περιλαμβάνει περίπατο στη Δρέσδη, με θέμα «Η προσφορά του σοσιαλισμού στην εργατική τάξη της Δρέσδης» καθώς και αφήγηση από πολιτικό πρόσφυγα μαχητή του ΔΣΕ για το πώς τους υποδέχτηκε το 1949/1950 το εργατικό κράτος της ΛΔΓ. Παράλληλα θα υπάρχει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ