Κυριακή 15 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΚΟΒΑΣΙΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΚΟΒΑΣΙΛΗΣ
φωτό 1

Στον αγαπημένο μας φίλο και σύντροφο ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΛΗ που μας λείπει ένα χρόνο τώρα, στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς και υπόσχεση πως συνεχίζουμε τον αγώνα για μια δίκαιη, χωρίς εκμετάλλευση, σοσιαλιστική κοινωνία.

Στη μνήμη του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, το Κόμμα που υπηρέτησε πιστά ως το τέλος της ζωής του, το ποσό των 140 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καλογρέζας - Αλσούπολης.

Οι σύντροφοί του: Κώστας - Μαρία, Γρηγόρης - Γιάννα, Μιχάλης - Μαίρη και Θόδωρος Μπ.

***

φωτό 1

Στις 16 Σεπτέμβρη, ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΙΜΗΣ) ΖΑΧΟΣ κλείνει ενάμιση χρόνο που έφυγε από κοντά μας.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του και η κόρη του προσφέρουν 50 ευρώ στο αγαπημένο του Κόμμα, το ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Β' Διαμερίσματος Πειραιά.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΤΣΗ, μαχητή της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, η Ενωση ΕΒΕ Ηλιούπολης προσφέρουν 55 ευρώ, οικονομική ενίσχυση στην ΠΑΣΕΒΕ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των φίλων και συντρόφων ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΤΣΗ, τελευταίου αντάρτη του ΔΣΕ του Πάρνωνα, που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας, του ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ, παλαίμαχου αγωνιστή του λαϊκού κινήματος και του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΚΟΒΑΣΙΛΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ, ο Θάνος Αθανασόπουλος και η Βούλα Αθανασοπούλου - Ρογκάκου προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Σεπολίων.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μίμης) ΖΑΧΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ (Μίμης) ΖΑΧΟΣ

ΤΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΛΑΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΑΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ