Κυριακή 15 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
  • Με εκδήλωση που διοργανώνει σήμερα Κυριακή, στις 6 μ.μ., η ΚΟ Λέσβου του ΚΚΕ θα αναστηλώσει το μνημείο που είχε φτιάξει στις 29 Ιούλη 2012, για τους αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού Λέσβου Εμμανουήλ Τσόνγκα και Ευάγγελο Καρουμένο, στη θέση «Αγριομέλισσα» της περιφέρειας Μεσαγρού Γέρας, όπου έπεσαν νεκροί στις 21 Νοέμβρη 1946. Το μνημείο είχαν καταστρέψει φασιστοειδή.
  • Σήμερα Κυριακή, στις 11 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κερατσινίου συγκέντρωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Παιδεία και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Μαριάννα Οργέττα, γραμματέας της ΤΟ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής.
  • Σήμερα Κυριακή, στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση στη Γλυφάδα, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αγ. Τρύφωνα (Αρχιπελάγους 31, Τερψιθέα), θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ.
  • Σήμερα Κυριακή, στις 11 π.μ. σε συγκέντρωση στο Μπραχάμι, στο καφενείο «ΠΟΖΙΔΗΣ» (Πεζόδρομος Πολυνείκους, Ασύρματος), θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, στέλεχος του ΚΚΕ.
  • Αύριο Δευτέρα, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του 5ου Δημοτικού Διαμερίσματος Πειραιά συγκέντρωση με θέμα: «οι εξελίξεις στην παιδεία και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Ηλίας Πατίδης, στέλεχος του Κόμματος.
  • Αύριο Δευτέρα, στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Χαϊδάρι, στο θεατράκι Γρηγορούσας (οδός Κιλκίς) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Βασίλης Βούλγαρης, γραμματέας της ΤΕ Νοτιοδυτικών συνοικιών της ΚΟ Αττικής.
  • Την Τετάρτη 18/9, οι ΚΟΒ Δραπετσώνας και Ευγένειας του ΚΚΕ καλούν σε ανοιχτή σύσκεψη με θέμα «πολιτικές εξελίξεις και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ», στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (απέναντι από το Δημαρχείο Δραπετσώνας). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
  • Την Τετάρτη 18/9, η ΚΟΒ Αμφιάλης του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του Κόμματος (Ξάνθου 41 & Τσαλδάρη).
  • Την Τετάρτη 18/9, η ΚΟΒ Γ-Δ Διαμερίσματος Πειραιά καλεί σε συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δ' Διαμερίσματος στα Καμίνια (Παπαγεωργακοπούλου και Μεθάνων).
  • Την Τετάρτη 18/9, στις 7.30 μ.μ., στον Υμηττό, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σε συγκέντρωση με θέμα «οι εξελίξεις στην Παιδεία και οι θέσεις του ΚΚΕ» θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ