Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Ντέρμπι με το καλημέρα

Με την πλέον επίσημη παραδοχή όπως ειπώθηκε από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γ Χαλβαντζάκη, ότι τα προβλήματα, κυρίως τα οικονομικά, των ομάδων παραμένουν και την... κοκορομαχία του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό να μην καταλαβαίνει από... εορταστικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε χτες η κλήρωση της Α1 ανδρών για τη νέα χρονιά. Μια σεζόν που με το καλημέρα ξεκινάει δυνατά αφού Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κληρώθηκαν (βάσει και των κλειδάριθμων) να τα πουν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 12 Οκτώβρη (η ρεβάνς στις 18 Γενάρη στο ΟΑΚΑ), με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο ΣΕΦ. Υπενθυμίζεται ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι τιμωρημένη με -2 βαθμούς και τέσσερις αγωνιστικές για τα όσα συνέβησαν στον τρίτο τελικό του περσινού πρωταθλήματος ανάμεσα στους δύο αιωνίους! Τη δεύτερη αγωνιστική θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ Αρη και ΠΑΟΚ.

Παρά το πανηγυρικό κλίμα (με τις βραβεύσεις όσων διακρίθηκαν την περασμένη σεζόν) που προσπάθησε να δώσει η διοργανώτρια αρχή, ο σχολιασμός της απουσίας των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού αδελφών Αγγελόπουλου απ' τον αντίστοιχο του Παναθηναϊκού, Δ. Γιαννακόπουλο, κάνοντας λόγο «για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου», ήταν ενδεικτικός του κλίματος που αναμένεται να επικρατήσει και τη νέα χρονιά στον ανταγωνισμό (εντός και εκτός γηπέδου) των δυο αιωνίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής είναι: ΚΑΟΔ - Αρης, Τρίκαλα - Νέα Κηφισιά, Πανελευσινιακός - Πανιώνιος, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Απόλλων Πατρών - Ηλυσιακός, ΑΓΟΡ - Ικαρος Χαλκίδας, ΠΑΟΚ - Κολοσσός Ρόδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ