Τετάρτη 25 Απρίλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Τους έπιασε στον... ύπνο

«Φωτιές» στη διοργάνωση του φάιναλ φορ του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ, άναψε ένα έγγραφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Αττικής. Το έγγραφο αφορά κίνηση του Παναθηναϊκού να αγοράσει περίπου 1.500 εισιτήρια παραπάνω, τα οποία προέρχονται από επιστροφές του Ηρακλή. Κάτι που αλλάζει άρδην τις ισορροπίες στις κερκίδες και παράλληλα αθετεί τη συμφωνία μεταξύ των τεσσάρων ομάδων (Ολυμπιακός, ΑΕΚ οι άλλες δύο) για ίση κατανομή των εισιτηρίων. Συγκεκριμένα στη σύσκεψη που είχε γίνει τη Μ. Πέμπτη είχε συμφωνηθεί (παρόντων των εκπροσώπων όλων των ομάδων, αλλά και της Αστυνομίας), ότι σε περίπτωση επιστροφών από την πλευρά του Ηρακλή, που προμηθεύτηκε συνολικά 2.800 εισιτήρια, αυτά θ' αναδιανεμόταν εξίσου στις άλλες τρεις ομάδες.

Ξαφνικά, έγινε γνωστό ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρέλαβε 1.500 εισιτήρια, χωρίς... κανείς να ενημερωθεί για το πώς και πότε συνέβη κάτι τέτοιο. Οι «πράσινοι» φρόντισαν να ενημερώσουν, αλλά... εκ των υστέρων (αφού πήραν τα εισιτήρια) την Αστυνομία. Το έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Αττικής αποκαλύπτει πως η υπηρεσία πληροφορήθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ότι παρέλαβε 1.500 εισιτήρια επιπλέον αυτών που εδικαιούτο. Μάλιστα η αστυνομία ζητάει από την ΕΟΚ να διευκρινίσει πώς έγινε αυτό και εάν έχουν ενημέρωση οι υπόλοιπες ομάδες, ενώ επισημαίνει πως σ' αυτή την περίπτωση είναι αδύνατος ο έλεγχος των οπαδών που θα βρεθούν στο ίδιο γήπεδο.

Η Ομοσπονδία σε έγγραφο - απάντηση... υποστηρίζει ότι «τα εισιτήρια διανεμήθηκαν αναλογικά στα σωματεία, όπως είχε συμφωνηθεί στη σύσκεψη της Μ. Πέμπτης, αλλά δεν κάνει λόγο για τα 1.500 επιπλέον εισιτήρια του Παναθηναϊκού. Σήμερα υπάρχει καινούρια σύσκεψη για το θέμα. Πάντως ήδη έχουν αρχίσει οι σφοδρές αντιδράσεις, κυρίως από την πλευρά του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο για «σκάνδαλο ολκής» σε περίπτωση που ετσιθελικά ο Παναθηναϊκός πάρει 1.500 εισιτήρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ