Σάββατο 28 Σεπτέμβρη 2013 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Παράσταση διαμαρτυρίας για τους παιδικούς σταθμούς

Σε μαζική συμμετοχή καλεί ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Ιωνίας σε παράσταση διαμαρτυρίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 30 Σεπτέμβρη στις 7.30 μ.μ. για τα σοβαρά προβλήματα στους παιδικούς σταθμούς.

Στο σχετικό κάλεσμα αναφέρεται: «Ο παιδικός σταθμός είναι δικαίωμα κάθε παιδιού! Οι γονείς και οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς έχουμε υποχρέωση να υπερασπιστούμε το δικαίωμα των παιδιών στον παιδικό σταθμό! ΟΛΟΙ στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Ιωνίας (μέλος ΟΓΕ) στο Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα 30 Σεπτέμβρη και ώρα 7.30 μ.μ.

Απαιτούμε: Κανένα παιδί να μη μείνει εκτός παιδικού σταθμού! Καμία πληρωμή από γονείς. Να καταργηθούν όλα τα τροφεία και να διαγραφούν τα χρέη των προηγούμενων ετών. Να σταματήσει η Δημοτική Αρχή να εκβιάζει και να στέλνει ραβασάκια! Τώρα άμεσες προσλήψεις προσωπικού για να καλυφθεί το σύνολο των αιτήσεων και να γίνουν δεκτά όλα τα παιδιά Ελλήνων και μεταναστών χωρίς προϋποθέσεις. Να μη γίνει καμία απόλυση. Να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι. Γενναία χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό τώρα!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ