Τετάρτη 16 Οχτώβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ
Συνεχίζεται το μπέρδεμα με τις άδειες

Το... μπάχαλο σχετικά με τις άδειες χρήσης των κλειστών γυμναστηρίων συνεχίζεται με αποτέλεσμα πλέον να δημιουργεί αρκετά προβλήματα στις ομοσπονδίες σχετικά με την τέλεση αγώνων. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το νόμο οι άδειες διεξαγωγής αγώνων δεν εκδίδονται πλέον από τη διοργανώτρια αρχή, αλλά από την αρμόδια για θέματα αθλητισμού υπηρεσία της οικείας Περιφέρειας και με ευθύνη των γηπεδούχων σωματείων, τα οποία εκτός από το σχετικό αίτημα και το πρόγραμμα των αγώνων, καταθέτουν υποχρεωτικά και την άδεια λειτουργίας των αθλητικών χώρων. Το γεγονός ότι φέτος υπήρξε καθυστέρηση στον έλεγχο είχε ως αποτέλεσμα αρκετά κλειστά γυμναστήρια να μείνουν στον αέρα.

Ενα απ' τα αθλήματα που έχουν πληγεί απ' το ρευστό καθεστώς ήταν το βόλεϊ και ειδικότερα οι αγώνες που αφορούν τις κατηγορίες εκτός της Α1. Κάτι που οδήγησε την ομοσπονδία να αναβάλει την πρεμιέρα της Α2 ανδρών και Α1 γυναικών που ήταν προγραμματισμένες για το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Με δεδομένο ότι δεν υπήρξε κάποια λύση, η ΕΟΠΕ αποφάσισε στις αρχές της βδομάδας την περαιτέρω αναβολών αγώνων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΟΠΕ δε θα διεξαχθούν τα παιχνίδια και της 2ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών και του Γ' Ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών αλλά και της 1ης αγωνιστικής ημέρας των τριών ομίλων της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και των ομίλων Α' και Β' της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών που ήταν προγραμματισμένες στις 19 - 20/10/2013.

Τα πρωταθλήματα προγραμματίστηκε (εάν το πρόβλημα έχει λυθεί) να ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 26 - 27/10/2013.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ